Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями
Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями

Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями

Риба – обов’язковий продукт збалансованого раціону, і це не потрібно доводити.

Як і те, що максимально корисними є морські сорти, а найбільше – риба холодних морів.

Найближче до нас – Балтійське море.

Риба, що водиться в ньому, не тільки швидше потрапляє на український стіл завдяки порівняно короткому транспортуванню, а й відрізняється особливою поживністю та користю для здоров’я.

Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями.

Пропонуємо рецепт тосту з балтійською кількою від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «Мастер.

Шеф» та судді «Мастер.

Професіонали», випускниці школи Le Cordon Bleu.

100 г копченої кільки в олії.

200 г маленьких кольорових солодких перців (або візьміть один великий солодкий перець).

Петрушка.

Чіабата.

Перчики запечіть на фользі в духовці за температури 180°C 15 хв.

Діставши з духовки загорніть їх у фольгу на декілька хвилин – тоді шкірка легше зніматиметься.

Очистіть перці від шкірки, додайте сіль та перець.

Чіабату на гарячій сухій пательні підсмажте з одного боку.

На хрустку сторону щедро викладіть перчики, копчену кільку та полийте олійкою, що лишилася в банці з-під риби.

Джерело матеріала
loader