Готуємо з рибою: порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою
Готуємо з рибою: порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою

Готуємо з рибою: порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою

Слабосолона кілька тільки виглядає простою.

Насправді ця рибка є незамінним інгредієнтом в кулінарних пригодах.

Порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою.

Рецепт незвичайної страви від Ольги Мартиновської судді «Мастер.

Професіонали» нікого не залишить байдужим.

Пропонуємо приготувати!.

3-4 білих частини цибулі порей довжиною 10 см.

1 ч л діжонської гірчиці.

1 ст.

яблучного оцту або лимонного соку.

дрібка цукру.

100 мл олії (можна змішати соняшникову та горіхову).

100 г кільки слабосоленої.

цедра лимону.

Цибулю порей можна подавати як в теплому, так і в холодному стані – робіть та смакуйте так, як вам більше подобається.

Білу частину цибулі розділіть на декілька частин по 10 см кожна, зв’яжіть все разом кулінарною ниткою, опустіть в окріп та відварюйте 15 хв.

Зв’язуємо, щоб порей тримав форму та не розпадався під час варіння.

Для соусу «Вінегрет» змішайте вінчиком гірчицю, оцет, сіль, цукор та додайте олію.

Спробуйте на смак та відкоригуйте, якщо потрібно.

Цибулю теплою чи холодною викладіть на тарілку, полийте гарно вінегретом та красиво й охайно додайте зачищену рибку.

Страва проста, але вона реально конкурентка поєднанню кільки з картоплею.

Обов’язково спробуйте!.

Джерело матеріала
loader