Андрій Данилко звернувся до Путіна: «Мадонна показала F*ck, а ти отримаєш дулю»
Андрій Данилко звернувся до Путіна: «Мадонна показала F*ck, а ти отримаєш дулю»

Андрій Данилко звернувся до Путіна: «Мадонна показала F*ck, а ти отримаєш дулю»

Український артист Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, зробив емоційну заяву стосовно агресії Путіна проти України.

Напад президента Росії Володимира Путіна на нашу суверенну Україну назавжди змінив ставлення до цієї країни в усіх громадян.

Багато людей вирішили залишитися у своїх домівках, зокрема і популярній українські знаменитості.

Так, популярний артист Андрій Данилко, як і всі, після сигналу повітряної загрози, одразу спускається до бомбосховища.

В ефірі телеканалу «Київ», перебуваючи в укритті, він емоційно висловився на адресу агресора Путіна.

«Якщо він така пародистка, Путін — подивіться, це все за сценарієм фашистської Німеччини: прийоми, слова, як це все відбувається.

Якщо він так хоче залишитися в історії, я чув, що він так пародує Гітлера або копіює його вчинки, йому так хочеться бути в підручниках — та ти, звичайно, вже в підручниках, Путін! Для того, щоб бути остаточним Гітлером, тобі треба зайти в цей свій, б…дь, бункер і застрелитися на х*й!» — висловися Андрій.

Андрій Данилко завжди тримався подалі від політики, та нині не то час, аби тримати нейтралітет.

Напад на Україну має бути покарений, а самі українці повинні гуртуватися та триматися, адже паніка, страх та тривожність — це саме те, що нам намагається нав’язати агресор.

«Завжди страх боїться спокою, вони хочуть нас залякати, хочуть щоб ось ця сирена і ти вже тремтиш, так, але зробіть все, як завжди.

Спустіться спокійно у притулок, не виходьте на вулицю, я прошу вас зберігати спокій, Не панікувати, я вірю, що добро переможе зло!» — вважає співак.

Данилко зазначив, що не збирається покидати Києв і навіть після закінчення війни планує зайнятися поліпшенням умов у бомбосховищах.

Насамкінець він показав Путіну дулю і звернувся до нього з простим посланням: «Путін, президент Росії, ти не отримаєш Україну, ти отримаєш дулю.

Мадонна показала F*ck, а ти отримаєш дулю!».

Будьте обережні та читайте лише перевірені новини з офіційних джерел!.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як розмовляти з людиною в депресії, щоб не робити боляче.

Джерело матеріала
loader