iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple
iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple

iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple

Компанія Apple традиційно провела свою весняну презентацію. Тім Кук розказав про досягнення компанії та презентував нові продукти. Що цікаво, генеральний директор компанії вийшов на сцену у синьому светрі та з жовтим годинником.


Що нового

iPhone 13 та версія Pro отримали новий колір – болотний. Ціна на ци смартфони аж ніяк не змінилася – $699 і $999.

iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple - Фото 1

iPhone SE

Дизайн цієї версії iPhone вирішили не міняти, проте покращили технічні характеристики: процесор A15 Bionic, який стоїть в iPhone 13. Сам смартфон буде в два рази швидшим за iPhone 8, адже він має 4-ядерний процесор. Продаватимуть iPhone в трьох кольорах.

iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple - Фото 2

iPad Air

Новий айпад також ззовні ніяк не змінився – оновили технічні характеристики. iPad отримав чіп M1, що зробивши його на 60% сильнішим.
Також оновили фронтальну камеру – 7-мегапіскельну замінили на 12-мегапіксельну. Камери підтримує Center Stage – зображення автоматично фокусується під час відеодзвінку.

Планшет підтримує 5G, USB-C та Apple Pencil.

iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple - Фото 3

Studio Display

Apple презентувала новий 27-дюймовий монітор з чіпом А13 Bionic. У нього також вбудували камеру, три USB-C порти та один Thunderbolt. Коштуватиме такий монітор $1599.

Mac Studio

Ще один продукт, що представила компанія – моноблок. Він схожий на Mac mini, проте трішки більший. Він матиме дві версії – з чіпом М1 та M1 Ultra (цей чіп також представили на презентації). Коштуватиме такий майже $4 тис.

iPhone, iPad та Mac Studio. Тім Кук показав нові продукти компанії Apple - Фото 4

Каждый день в нашем Telegram-канале мы публикуем подборки главных новостей дня и ключевое из статей. Самое интересное и важное, коротко и четко, каждый день 🙂
Джерело матеріала
loader