Готую сьогодні домашній швидкий хліб без дріжджів, без молочних продуктів та без закваски.
- Розігріваю духовку до 180 градусів.
- В ємність вливаю 350 мл теплої води, додають 1 столову ложку 9 % оцту, 1 чайну ложку солі, 0,5 чайної ложки цукру, перемішую.
- Додаю 2 столові ложки олії, 370 г пшеничного борошна, 2 столові ложки висівок (замість висівок можна додати вівсяні пластівці), 1 чайну ложку соди, замішую тісто ложкою.
- Тісто не має бути густим. Змащую лист для випікання олією, викладаю тісто, формою хлібеня, посипаю зернятами, випікаю при температурі 180 градусів 40 хвилин.
- Якщо хочете м'якеньку скоринку, закутайте хліб в рушничок та залиште до остигання.
Інгредієнти
- 350 мл води
- 1 ст.л оцту
- 1 ч.л солі
- 0.5 ч.л цукру
- 2 ст.л олії
- 370 г борошна
- 2 ст.л висівок
- 1 ч.л соди
Сохранить в: