Хліб без дріжджів, без молочних продуктів, без закваски та без яєць
Хліб без дріжджів, без молочних продуктів, без закваски та без яєць

Хліб без дріжджів, без молочних продуктів, без закваски та без яєць



Готую сьогодні домашній швидкий хліб без дріжджів, без молочних продуктів та без закваски.

  1. Розігріваю духовку до 180 градусів.
  2. В ємність вливаю 350 мл теплої води, додають 1 столову ложку 9 % оцту, 1 чайну ложку солі, 0,5 чайної ложки цукру, перемішую.
  3. Додаю 2 столові ложки олії, 370 г пшеничного борошна, 2 столові ложки висівок (замість висівок можна додати вівсяні пластівці), 1 чайну ложку соди, замішую тісто ложкою.
  4. Тісто не має бути густим. Змащую лист для випікання олією, викладаю тісто, формою хлібеня, посипаю зернятами, випікаю при температурі 180 градусів 40 хвилин.
  5. Якщо хочете м'якеньку скоринку, закутайте хліб в рушничок та залиште до остигання.

Інгредієнти

  • 350 мл води
  • 1 ст.л оцту
  • 1 ч.л солі
  • 0.5 ч.л цукру
  • 2 ст.л олії
  • 370 г борошна
  • 2 ст.л висівок
  • 1 ч.л соди



Сохранить в:
Джерело матеріала
loader