Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт
Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт

Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт

Нутріціолог, експерт зі здорового харчування Лора Філіпова поділилася простим рецептом смачної української страви — кабачкових оладок із зеленню та пармезаном.

Для приготування нам потрібно:

Кабачки 2-3 шт середніх 

2 яйця

2-3 ст.л. густого йогурту (2,5-3,2%)

Твердий сир — ідеально пармезан

1 ст.л. оливкової олії для обсмажування

2 ст.л. борошна твердих сортів пшениці або манки

Сіль, чорний мелений перець

Зелена цибуля, кріп

Як готуємо:

Кабачки натираємо на дрібній тертці, добре віджимаємо.

Додаємо яйця, йогурт, дрібнонарізану зелень, сир, посолимо/перчимо і добре вимішуємо.

Додаємо борошно, розмішуємо.

Смажимо на антипригарній сковороді.

Знімаємо на паперовий рушник

Подаємо зі сметаною, йогуртом (можна додати зелень, спеції, часник).


Теги: готуємо вдома, дієтичні оладки, нутріціологія
Джерело матеріала
loader