Помідори на зиму. Всі в захваті від цього рецепту от Кулинарные рецепты от SV
Помідори на зиму. Всі в захваті від цього рецепту от Кулинарные рецепты от SV

Помідори на зиму. Всі в захваті від цього рецепту от Кулинарные рецепты от SV



Цей рецепт був перевірений не одноразово. Помідори виходять дуже ароматними та смачними. Добре зберігаються при кімнатній температурі.

Інгредієнти

Овочі почистила, помила, нарізаю часник, болгарський перець, моркву та цибулю.

1,5 л банки помила з содою, кладу на дно:

  • Лавровий листочок
  • 1 ч.л духм'яного перцю
  • Часник
  • Цибулю
  • Моркву
  • Перець
  • Цвіт кропу
  • Петрушку
  • Помідори

На 1 л води беру

  • 1 ст.л солі
  • 2 ст.л цукру
  • Лавровий листочок
  • Перець горошок

Даю покипіти 2 хвилини, знімаю з вогню вливаю 2 ст.л 9% оцту, розливаю по банкам.

Дно каструлі застелила рушничком, ставлю банки, заливаю теплою водою, майже під самий верх, накриваю простерелізованими кришками, ставлю на плиту і з моменту закіпання води в каструлі стерелізую 15 хвилин, для літрових вистачить 7 хвилин. Закрила, перевернула на кришку. Закутувати не потрібно.


Сохранить в:
Джерело матеріала
loader