Цей рецепт був перевірений не одноразово. Помідори виходять дуже ароматними та смачними. Добре зберігаються при кімнатній температурі.
Інгредієнти
Овочі почистила, помила, нарізаю часник, болгарський перець, моркву та цибулю.
1,5 л банки помила з содою, кладу на дно:
- Лавровий листочок
- 1 ч.л духм'яного перцю
- Часник
- Цибулю
- Моркву
- Перець
- Цвіт кропу
- Петрушку
- Помідори
На 1 л води беру
- 1 ст.л солі
- 2 ст.л цукру
- Лавровий листочок
- Перець горошок
Даю покипіти 2 хвилини, знімаю з вогню вливаю 2 ст.л 9% оцту, розливаю по банкам.
Дно каструлі застелила рушничком, ставлю банки, заливаю теплою водою, майже під самий верх, накриваю простерелізованими кришками, ставлю на плиту і з моменту закіпання води в каструлі стерелізую 15 хвилин, для літрових вистачить 7 хвилин. Закрила, перевернула на кришку. Закутувати не потрібно.
Сохранить в: