У Токіо відкрився ресторанчик з українськими стравами
У Токіо відкрився ресторанчик з українськими стравами

У Токіо відкрився ресторанчик з українськими стравами

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 8 років та 43 днів. За цей час ми опублікували вже 18425 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Читайте нас в Telegram, Twitter та Instagram
Фото: Посольство України в Японії

У центрі Токіо відкрився невеличкий ресторан української кухні під назвою «Смачного», повідомляє посольство України в Японії.

Котлетки по-київськи. Фото: Посольство України в Японії

У ресторані працюють українці, які евакуювалися до Японії.

Фото: Посольство України в Японії

Меню поки що маленьке, відвідувачам пропонують три варіанти обідів на вибір. Так, обід із котлетами по-київськи, борщем і буряковим салатом (або рисом на вибір) коштує 950 єн (244 гривні).

Працівник офісу в будівлі, де відкрився ресторан, опублікував світлину свого обіду. Фото: Hirohisa Harada

За словами посла Сергія Корсунського, «відвідувачів повно». Розташовано «Смачного» тут. Сайт закладу поки що на етапі запуску.

Фото: Посольство України в Японії

Читайте також: 600 гривень на день, житло і робота: Японія дивує оглядачів гостинністю до українських біженців

Фото: Посольство України в Японії
Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button
Джерело матеріала
loader