Інгредієнти
- 1 велика капуста
- 500 г телятини, яловичини або свинини
- 3 цибулі
- 50 мл холодної води
- сіль/чорний перець (за смаком)
- 3 яйця
- соняшникова олія
Приготування
1. Робимо надрізи на капусті, як показано у відео. Опускаємо в киплячу воду, відокремлюємо капустяне листя. Залишаємо їх у киплячій воді на 2-3 хвилини, щоб листя стало м'яким.
2. Качан, який залишився із залишком капустяного листя, натираємо на терці. Додаємо натерту цибулю, фарш, сіль та перець за смаком.
3. Перемішайте, покладіть фарш тонким шаром на одну сторону листя, закрийте другою.
4. Розмішайте яйця. Перед тим, як смажити чебуреки, опустіть їх у яйця.
5. Обсмажуйте з обох боків на розігрітій пательні під кришкою, із додаванням рослинної олії.
Сохранить в: