Аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром
Аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром

Аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром

Настали прохолодні похмурі дні, і кожен із нас відчуває дефіцит енергії, апатію та загальне погіршення самопочуття. Лікар клініки Kalari Rasayana в Індії поділився рецептом вітамінного чаю, який зробить імунітет непробивним і допоможе стати бадьорішим.

Що знадобиться?

Порошок імбиру — 1 чайна ложка

Насіння коріандру — 1 чайна ложка

Гімалайська сіль — 1 щіпка

Гранатовий сік — 1 склянка

Вода — 1 склянка

Як готувати аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром?

1. Покладіть імбир та насіння коріандру в киплячу воду. Продовжіть кип`ятити суміш, доки вона не зменшиться в об`ємі в 4 рази (до чверті склянки). Остудіть до кімнатної температури.

2. Змішайте лікувальну воду із гранатовим соком і додайте щіпку солі.

3. Пийте напій теплим.

Як працює цей вітамінний чай?

1. Напій підвищує імунітет, покращує роботу травної системи. Бореться з анемією, особливо корисний при поганій засвоюваності заліза у кишечнику.

2. Знижує рівень цукру та холестерину в крові.

3. Містить вітамін С, В6, залізо та магній.


Теги: жіноче здоров'я, суперфуди для імунітету, як зміцнити імунітет
Джерело матеріала
loader