/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F379ee4287f3ef317344774e68434bce7.jpg)
Аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром
Настали прохолодні похмурі дні, і кожен із нас відчуває дефіцит енергії, апатію та загальне погіршення самопочуття. Лікар клініки Kalari Rasayana в Індії поділився рецептом вітамінного чаю, який зробить імунітет непробивним і допоможе стати бадьорішим.
Що знадобиться?
Порошок імбиру — 1 чайна ложка
Насіння коріандру — 1 чайна ложка
Гімалайська сіль — 1 щіпка
Гранатовий сік — 1 склянка
Вода — 1 склянка
Як готувати аюрведичний вітамінний чай з гранатом та імбиром?
1. Покладіть імбир та насіння коріандру в киплячу воду. Продовжіть кип`ятити суміш, доки вона не зменшиться в об`ємі в 4 рази (до чверті склянки). Остудіть до кімнатної температури.
2. Змішайте лікувальну воду із гранатовим соком і додайте щіпку солі.
3. Пийте напій теплим.
Як працює цей вітамінний чай?
1. Напій підвищує імунітет, покращує роботу травної системи. Бореться з анемією, особливо корисний при поганій засвоюваності заліза у кишечнику.
2. Знижує рівень цукру та холестерину в крові.
3. Містить вітамін С, В6, залізо та магній.
