Дуже смачна камбала з цибулею-шалот та кускусом
Дуже смачна камбала з цибулею-шалот та кускусом

Дуже смачна камбала з цибулею-шалот та кускусом

За рецептами американського food-блогера, яка називає себе Justines.table, готують вже у багатьох країнах світу. Її рецепти розлітаються зі швидкістю світла, і це легко пояснити: всі вони відрізняються простотою, зрозумілими інгредієнтами та мінімальною кількістю часу, яку потрібно витратити на приготування.

Сьогодні ми робитимемо дуже смачну камбалу з цибулею шалот та кускусом. З цим рецептом впорається навіть новачок на кухні!

Складові:

1 камбала

Олія авокадо та оливкова олія

Борошно для обсмажування

Цибуля-шалот

Зелена спаржа (можна заморожена)

Кускус

Приправи

Отже, готуємо обсмажену на сковороді камбалу із зеленою квасолею, цибулею-шалотом та перлиним кускусом.

Покроковий рецепт:

Посипте філе камбали приправами (паприкою, цибульним та часниковим порошком, чебрецем, орегано, кайенським перцем, сіллю та свіжомеленим чорним перцем), потім швидко обваляйте в борошні з обох боків.

На сковороді розігрійте олію авокадо та обсмажте з кожного боку близько 4 хвилин.

На сковороді обсмажуйте цибулю-шалот в оливковій олії, потім через 4-5 хвилин додайте зелену спаржу, і дочекайтеся, поки цибуля-шалот підрум`яниться.

Після приготування додайте в сковорідку кускус із невеликою кількістю оливкової олії, сіллю та перцем.

Подавайте гарнір разом із камбалою, вичавленим соком лимона та свіжою петрушкою.


Теги: готуємо вдома, делікатесні риби, що приготувати будинки
Джерело матеріала
loader