Кейт Міддлтон опинилася у незручній ситуації, а принц Вільям порушив негласне королівське правило
Кейт Міддлтон опинилася у незручній ситуації, а принц Вільям порушив негласне королівське правило

Кейт Міддлтон опинилася у незручній ситуації, а принц Вільям порушив негласне королівське правило

Принц Вільям і Кейт Міддлтон здійснили одноденну подорож до Північної Ірландії, яка була сповнена яскравих подій. Для королівського візиту принцеса Уельська обрала шовкову блузу Winser London за 295 фунтів стерлінгів і елегантні темно-сині брюки. Образ Кейт доповнила блакитним пальтом, імовірно від Alexander McQueen, сережками Missoma за 85 фунтів стерлінгів і сумочкою DeMellier London за 295 фунтів стерлінгів.

Під час поїздки принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали бар Brew & Yaki, де зайняли місце бармена і взяли участь у конкурсі з приготування коктейлів. Для напоїв Up the Lagan in a Bubble вони використовували джин, фруктовий чай, херес, японський сливовий лікер, лайм, маракую та «перлини» з крохмалю тапіоки. Переможцем став спадкоємець престолу принц Вільям.

На вулицях Белфасту на принца і принцесу чекали сотні прихильників. Однак зустріч із ними пройшла не так добре, як хотіла б королівська сім’я.

«Ірландія належить ірландцям», — звернулася до Кейт одна із жінок.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Принцеса Уельська не розгубилася. Вона потиснула руку жінці та усміхнулася до неї. У той же час принц Вільям порушив одне з негласних правил королівського етикету. Він зробив селфі з одним із чоловіків.

Другою зупинкою подружжя став Trademarket, де вони зустрілися з місцевим підприємцем Віллом Нейлом і представниками Kainos, розробника програмного забезпечення в Белфасті. Раніше цього дня принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали благодійну організацію PIPS, яка надає підтримку людям, які розглядають або в якийсь момент розглядали можливість покінчити з власним життям.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

У 2011 році після весілля Вільям і Кейт отримали від Єлизавети ІІ титули барона і баронеси Керрікфергус, тож це місто стало обов’язковим для зупинки. Тут пара завітала до молодіжної благодійної організації Carrick Connect.

Принц Вільям

Нагадаємо, що нещодавно Кейт Міддлтон завітала до пологового будинку.


Теги: кейт міддлтон і принц Вільям
Джерело матеріала
loader