Готуємо фриттату з горохом, фетою та зеленою цибулею
Готуємо фриттату з горохом, фетою та зеленою цибулею

Готуємо фриттату з горохом, фетою та зеленою цибулею

У будні у більшості з нас зазвичай не вистачає часу, щоб приготувати на вечерю щось незвичайне. Тому сьогодні ми зробимо ситну та корисну весняну страву — фриттату з горохом, фетою та зеленою цибулею на всю родину.

Інгредієнти:

8 яєць

3 стебла зеленої цибулі

2 склянки овочевого бульйону

оливкова олія

100 г гороху (замороженого чи свіжого)

80 г сиру фета

Для салату:

1 велика жменя мікрогріна

20 помідорів чері

1 лимон

1 чайна ложка цільнозернової гірчиці

Приготування:

Очистіть цибулю, розріжте її навпіл і наріжте стебла. Горошок, якщо він свіжий, вичистіть.

Розбийте яйця у миску. Збийте їх із овочевим бульйоном. Залишіть частину нарізаних стебел для подачі, а решту додайте в яйця, приправте сіллю та перцем.

У великій каструлі з товстим дном обсмажте цибулю протягом 3-4 хвилин на 1 ст. л. оливкової олії, потім додайте горошок і, нарешті, влийте яєчну суміш. Залишіть готуватись на кілька хвилин. Посипати сиром фета та довести до готовності на дуже слабкому вогні, накривши кришкою.

Тим часом, вимийте та просушіть молоді пагони. Вимийте помідори чері і розріжте їх навпіл. Видавити сік з лимона. Приготуйте соус, змішавши оливкову олію, лимонний сік та гірчицю. Подавайте разом із фриттатою.


Теги: дієтичні рецепти, королівський омлет, швидкі рецепти
Джерело матеріала
loader