/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F801f1c0b7640442482b97964b0817ded.jpg)
Японський салат з редискою та кокосовими чипсами
Сьогодні ми приготуємо весняну страву на швидку руку, яка точно здивує навіть гурманів зі стажем. Подавайте цей салат з тарілкою білого рису та яловичим татакі. Неймовірний успіх гарантований!
Інгредієнти:
Верхівки з двох пучків редиски
100 г кокосових чипсів
4-5 редисок
Соус:
3 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. міріну
1 ст. л. цукру
2 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. кунжутного насіння
Приготування:
Доведіть каструлю з водою до кипіння.
Очистить бадилля редиски під водою. Очистить та наріжте редиску.
Відваріть бадилля в окропі протягом двох хвилин. Відцідіть та скропіть його крижаною водою.
Приготуйте соус, змішавши соєвий соус, мірін, цукор, олію та кунжут.
Стисніть листя між пальцями, щоб витягти воду. Викладіть в тарілку, полийте соусом, посипте скибочками редиски та кокосовими чипсами. Смачного!
