Салат зі свіжим горошком, крабом та бальзаміком
Салат зі свіжим горошком, крабом та бальзаміком

Салат зі свіжим горошком, крабом та бальзаміком

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та ситний весняний салат зі свіжим горошком, крабовим м`ясом та бальзамічним оцтом. У цій страві дуже багато протеїнів, тому він підійде на роль ситного перекусу, або повноцінної страви після активних тренувань. Добре, що на його приготування ви витратите мінімум часу — не більше 20 хвилин.

Інгредієнти:

1 пучок улюбленого зеленого салату

200 г м`яса краба

4 стебла зеленої цибулі

200 г свіжого очищеного горошку (або попередньо розмороженого)

1/2 ч. л. олії виноградних кісточок

Декілька стебел кропу

8 листя свіжої м`яти

2 ст. л. бальзамічного оцту

Приготування:

Вимийте та просушіть салат. Дрібно наріжте зелену цибулю.

Варіть горох у киплячій підсоленій воді 2 хвилини, щоб він залишався трохи хрустким. Злийте воду та промийте його під холодною водою.

Змішайте олію виноградних кісточок, кріп і м`яту в чаші для блендера і добре перемішайте.

У салатнику з`єднайте салат, цибулю, горошок, м`ясо краба, заправте зеленою олією та бальзамічним оцтом. Приправте сіллю, перцем і подавайте.


Джерело матеріала
loader