Карпачо з редиски, яловичини та хрону
Карпачо з редиски, яловичини та хрону

Карпачо з редиски, яловичини та хрону

Сьогодні ми приготуємо дивовижно смачну закуску, яка сподобається і дорослим, і дітям — карпачо з редиски, яловичини та хрону. Це дуже свіжа та водночас ситна страва, яка зробить будь-який буденний стіл особливим.

Інгредієнти:

1 пучок рожевої редиски

200 г сирого яловичого карпачо або ростбіфа, щойно замороженого і нарізаного ультратонкими шматочками

1 лимон

від 4 до 8 чайних ложок пасти з хрону

4 ст. л. оливкової олії

кілька гілочок кінзи

паростки редиски (за бажанням)

сіль і перець

Приготування:

Почистити редиску.

Розкласти яловиче карпачо на 4 тарілки.

Нарізати редиску тонкими скибочками та викласти розеткою на яловичину.

Вичавити лимон і розвести хрін з соком та оливковою олією в мисці. Додати сіль та перець до смаку.

Рівномірно розподілити цю суміш по чотирьох тарілках. Посипте паростками та гілочками кінзи.


Джерело матеріала
loader