Время подготовки | Время приготовления | Порции |
10 хв | 5 хв | 4 |
Ингредиенты
- 4 великих банана
- 3 ст. л. коричневого цукру, бажано мускавадо
- 1 ст. л. вершкового масла
- 100 мл вершків жирністю 35%
- 1 ст. л. насіння кунжуту
- морозиво для подачі
Способ приготовления
- Обсмажте насіння кунжуту на сухій сковороді до золотистого кольору.
- Очистіть банани, поріжте.
- Посипте банани 1,5 ст. л. цукру.
- Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям і обсмажте банани до золотистого кольору з двох сторін.
- Акуратно перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі.
- Додайте цукор і вершкове масло.
- Готуйте на повільному вогні, поки цукор повністю не розчиниться і маса не стане золотистою.
- Влийте вершки і додайте кунжут, перемішайте і готуйте ще 2 хв.
Як і з чим подавати
Розкладіть банани і полийте карамельним соусом.
Подавайте з кульками морозива.
Подавайте з кульками морозива.
Читай также: Просто невероятное: мороженое по-мексикански