Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію
Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію

Український бренд жіночого одягу NUÉ і британський бренд окулярів LINDA FARROW представляють спільну колекцію Fall-Winter 2023. Один з найпопулярніших у світі брендів аксесуарів та бренд одягу відомий своїми блискучими топами та сяйливим вбранням для вечірок, об’єдналися для створення спільної колекції окулярів – оди бурхливим американським 60-м.

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 1

NUÉ, створений у Києві у 2019 році, відомий своєю філігранною роботою зі стразами та камінням. LINDA FARROW ж одними з перших почали ставитися до сонцезахисних окулярів, як до модного аксесуара. Як і LINDA FARROW, NUÉ вирізняється своєю майстерністю: кожна річ бренду створюється вручну, що забезпечує бездоганний досвід носіння, незалежний від сезону та мінливості моди.

«Для нас було важливо, що дух бренду був відображений у нашій співпраці з LINDA FARROW, оскільки ми створюємо одяг, який можна порівняти з ювелірними виробами. Кожна пара сонцезахисних окулярів з цієї колекції – інвестиція, яка  залишатиметься актуальною багато років, як і коштовний ювелірний виріб»,  – розповідає Вікторія Удіна, засновниця NUÉ.

Саме вишуканий дух брендів став основою всієї колекції сонцезахисних окулярів, натхненної Еді Седжвік. Ікона стилю 60-х років, актриса, модель і одна з перших it-girls в історії, Еді – ідеальне втілення концепції NUÉ “prêt-à-party”. Вже понад 60 років вона залишається музою цілих поколінь.

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 2

«Ми раді об’єднатися з NUÉ над цим новим захопливим проєктом, оскільки нам близький грайливий і зухвалий дух бренду, що пронизує кожну їхню колекцію»,  – Саймон Джаблон, креативний директор LINDA FARROW.

До спільної колекції LINDA FARROW x NUÉ увійшло шість пар окулярів. Головним акцентом колаборації стала пара PARTY GODDESS, виконана у грайливій кришталевій оправі cat eye та представлена у золотому й срібному кольорах. Замість скляних лінз окуляри мають кришталеві ланцюжки, які вкривають передню частину оправи. PARTY GODDESS – це насамперед ефектний аксесуар, що здатен перетворити будь-який мінімалістичний образ на святковий.

Другий ключовий силует колаборації має акцентну широку оправу і представлений у двох варіантах. Перший з них інкрустований камінням, що передає грайливий настрій NUÉ, а інший виконаний у більш лаконічному варіанті, який припаде до душі навіть найвибагливішам мінімалістам. Обидва стилі доступні у чорному та білому кольорах.

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 3

 

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 4

 

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 5

 

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 6

 

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію-Фото 7

 




Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.

Джерело матеріала
loader