Відкрито оновлену автостанцію «Дачна»: як вона виглядає зараз?
Відкрито оновлену автостанцію «Дачна»: як вона виглядає зараз?

Відкрито оновлену автостанцію «Дачна»: як вона виглядає зараз?

9 листопада урочисто відкрили оновлену автостанцію «Дачна», що біля метро «Житомирська» на виїзді з Києва.

На оновленій автостанції оновили інтерʼєр та екстерʼєр, облаштували в приміщенні кавʼярню та оновили туалети. Також до автостанції запустили безкоштовний шатл від метро «Житомирська», повідомив народний депутат Володимир Крейденко.

Під час реконструкції фасад будівлі, раніше викладений плиткою, обшили вагонкою, а вікна заклеїли непрозорими банерами. Навісний дах автостанції, який захищав пасажирів від дощу та снігу, також прибрали. У ході реконструкції асфальтне покриття не оновлювали. В оновленій автостанції зі старих елементів інтерʼєру залишили оригінальні червоні сидіння для очікування.

«Зовнішній дизайн, звичайно, на любителя. Любителя стилю незаконних казино, МАФів чи АТБ», – прокоментували у спільноті «Пасажири Києва».

Однією зі значних проблем автостанції була вбиральня – вона була старою та в занедбаному стані. Нові ж вбиральні мають повноцінні кабінки, у тому числі, для людей з обмеженими можливостями, а також є кімната батьків та дитини.

У 2020 інвестор, компанія «Бастіон-Груп», придбав 99,9% акцій «Київпассервісу» і став власником «Дачної» та ще 13 автостанцій у Києві та області.

Нагадаємо, «Київпастранс» пояснив, що зробив зі 105 автобусами, подарованими європейськими містами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader