Готуємо королівський омлет на сніданок
Готуємо королівський омлет на сніданок

Готуємо королівський омлет на сніданок

Важко собі уявити смачніший і простий у приготуванні сніданок, ніж омлет. Але щоб урізноманітнити свій звичний раціон, пропонуємо вам приготувати омлет не звичайний, а королівський. Оригінальний сніданок дуже популярний у Німеччині, хоча сам він родом з Австрії. На його приготування ви витратите не більше пів години. Зате вийде смачна, пишна та м`яка страва!

Інгредієнти для королівського омлету

Яйце — 2 шт.

Ванілін — 0,5 ч. л.

Цукор — 1 ст. л.

Молоко — 4 ст. л.

Яблуко — 1 шт.

Цукрова пудра — 1 ст. л.

Борошно — 2 ст. л.

Олія вершкове — 2 ч. л.

Спосіб приготування королівського омлету

Відокремлюємо білок від жовтка. Збиваємо білки з однією столовою ложкою цукру в міцну піну.

Жовтки змішуємо з ванільним цукром, борошном і додаємо молоко. Все ретельно розмішуємо без грудочок та з`єднуємо зі збитими білками. Акуратно перемішуємо.

Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину та розрізаємо на чотири половинки, а половинки нарізаємо тонкими скибочками. Змащуємо сковороду вершковим маслом.

Викладаємо рівномірно масу і зверху скибочки яблук, також додаємо розпарений родзинки (за бажанням).

Закриваємо кришкою і на середньому вогні засмажуємо млинець до золотистого кольору, потім перевертаємо і теж засмажуємо до готовності.

За хвилину до готовності лопатками розриваємо млинець на шматочки.

Королівський омлет краще подавати гарячим та з цукровою пудрою. Смачного!


Джерело матеріала
loader