Готуємо банановий кекс із карамелізованим медом
Готуємо банановий кекс із карамелізованим медом

Готуємо банановий кекс із карамелізованим медом

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю, та із задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні ми приготуємо банановий кекс за покроковою інструкцією.

Банановий кекс з медом та вершками: покроковий рецепт

Нам знадобиться:

• 3 банани

• 50 г меду

• 4 яйця

• 230 г цукру

• Дрібка солі

• 130 г вершків

• 160 г борошна

• 4 г розпушувача

• 50 г вершкового масла

Банановий кекс: як приготувати

1. Банани нарізати кружальцями. Посмажити банани, додати мед і довести до карамелізації. Потім залишити охолонути. У миску додати яйця, цукор та сіль.

2. Збивати вміст міксером протягом 10 хвилин на середній швидкості.

3. Потім додати вершки, борошно, розпушувач та вершкове масло. Збити вміст на низькій швидкості. Додати банани та все перемішати. Змастити форму олією і посипати борошном. Викласти вміст у форму.

4. Запікати кекс протягом 5 хвилин за температури 190 градусів. Потім залишити запікатись на 35 хвилин при температурі 165 градусів і на 8 хвилин до отримання золотистої скоринки.


Джерело матеріала
loader