Якщо після різдвяно-новорічних свят ви хочете приготувати щось смачне, корисне і нетривіальне, новий випкус «Топшефи х WINETIME» точно стане вам в нагоді. Сьогодні ділиться домашнім рецептом та готує лосось із картоплею, помідорами чері та оливками Стефано Антоніоллі (бренд-шеф Bank Hotel Lviv).
«1999 року я приїхав до Києва на роботу — мене запросили, щоб відкрити новий італійський ресторан на Європейській площі. Я не планував залишатися, але приїхав до України і досі тут живу», — сміється Стефано.
На рахунку Стефано чимало амбітних проєктів, добре відомих та улюблених як українцями, так і гостями нашої країни.
Сьогодні топшеф готуватиме лосось, запечений з картоплею, помідорами чері, оливками та розмарином.
Інгредієнти для страви:
1 риба червона — близько 1 кг
картопля молода 250 г
помідори чері 150 г
оливки із кісточкою зелені 100 г
оливкова олія
біле вино 100 г
сіль
перець
гілочки розмарину
часник 5 зубчиків
Повний рецепт та лайфхаки дивіться у відео.
«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» — це проєкт, спрямований на поширення гастрономічної культури України, пошук та відкриття нових смакових поєднань, сміливі експерименти.