Ветеран запускає YouTube-проєкт про доступність українських міст
Ветеран запускає YouTube-проєкт про доступність українських міст

Ветеран запускає YouTube-проєкт про доступність українських міст

Український військовий Олександр «Терен» Будько, що втратив обидві ноги на війні, оголосив про запуск розважального інклюзивного шоу «Відвал Ніг або All inclusive». Перша серія вийде 13 лютого.

У новому шоу Олександр подорожуватиме Україною та досліджуватиме міста на безбар’єрність. Разом з ним міста перевірятимуть його медійні друзі – Маша Єфросиніна, Василь Байдак, Володимир Дантес, Саша Зарицька та блогер Однією Правою. Олександр та його гості, сидячи у візках, відвідають найбільш відомі туристичні маршрути, пам’ятки та музеї.

Шоу буде комічним, а нові випуски виходитимуть що два тижні.

Олександр Терен втратив ноги у боях за Харківщину – йому встановили протези. У липні 2023 року ветеран разом із трупою United Ukrainian Ballet танцював у хореографічній постанові на сцені в Каліфорнії.

«Відвал Ніг або All inclusive» вже підтримав Дмитро Щебетюк – у минулому ведучий «Телебачення Торонто», який також знімає подорожі на кріслі колісному та перевіряє місця на доступність.

Нагадаємо, минулого року «Хмарочос» поспілкувався з Дмитром Щебетюком про зміни у суспільній свідомості та інклюзивність в Україні після війни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader