Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту
Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту

Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту

Про це вона сказала у відеозверненні, яке поширила у facebook.

Співачка Анастасія Приходько підтвердила, що на її концерті в Трускавці 25 березня помер один з членів команди, турменеджер Григорій Красницький. 27 березня його поховали в Житомирі.

"Таких людей в шоубізнесі немає, і не знаю, чи будуть. Він віддано працював. Він понад усе любив свою роботу, і він просто жив проєктом "Анастасія Приходько". Ми зробили понад 70 концертів з ним і кожне місто ми запамʼятовували. Це було вкрай складно, це було важко, але він завжди мені казав: "Проєкт Анастасія Приходько — це найкращий проєкт у світі". Він завжди мене підтримував, коли навіть я не вірила в себе", - поділилась співачка.

Красницький помер не на початку програми, як повідомлялося раніше, а майже в кінці. Приходько не доспівала три пісні. За її словами, чоловіку раптово стало зле, співачка прямо під час виступу зі сцени кинулася до нього. 

"На очах у всіх глядачів, дійсно посеред зали йому стало зле. Я хочу подякувати одному з найкращих реаніматологів Києва, який під час мого концерту був у Трускавці, був на місці подій, він намагався зробити все від себе залежне, понад 40 хвилин він качав серце, поки ми чекали на швидку, яка була тільки одна в місті, і те вона знаходилася в Дрогобичі", - розповіла Приходько.

Вона зазначила, що турменеджер помер у кареті швидкої.

Як згодом зʼясувала експертиза, у чоловіка стався обширний інфаркт.

  • 26 березня у ГУ Нацполіції у Львівській області повідомили, що на концерті Анастасії Приходько в Палаці культури імені Т. Г. Шевченка у Трускавці померла людина.


Джерело матеріала