У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні знову працюватиме Катерина Ефімчук — хед-шеф ресторану Wine Love та одна з найбільш творчих кулінарок країни. На кухні технічного партнера GAGGENAU вона готуватиме веганську пасту з артишоків, з яблучним чатні та в`яленими томатами.
На дигестив буде кава, яку зварить Володимир Задірака — засновник, співвласник та ідейний натхненник ONE LOVE coffee, Wine Love та Monthang Tea Space.
Інгредієнти для приготування:
Для пасти:
Артишок гриль в маслі — 0,6 г
Топінамбур варений — 0,3 г (у свіжому вигляді 0,5 г)
Насіння соняшника смажене — 0,1 г
Сіль
Чорний мелений перець
Для чатні з яблука:
Яблуко — 0,8 г
Цукор — 0,075 г
Сіль
Чебрець
Оцет білий винний — 0,075 г
Олія рослинна
Цибуля шалот — 0,050 г
В`ялений томат
Багет
Деталі та лайфхаки — у відео, всі інгредієнти — у WINETIME. Нехай смакує!