Сьогодні ми приготуємо смачну та дуже ситну страву без м`яса. Запечені томати з грибами та тофу можуть стати повноцінною дієтичною вечерею або гарніром.
Інгредієнти для страви:
4 великих помідори
2 зубчики часнику
3 гілочки цибулі-резанця
200 г грибів: печериць, шиїтаке, лисичок
80 г сиру тофу
1 яйце
2 ст. л. подрібненої кінзи
1/2 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування страви:
- Зріжте капелюшок із кожного помідора, очистьте від м`якоті.
- Часник і цибулю-різанець подрібніть і перемішайте.
- Вимийте гриби, обсушіть їх і розріжте на 2 або 4 частини, залежно від величини.
- Тофу протріть через сито, додайте яйце, гриби, часник і цибулю-різанець, коріандр і перець.
- Духовку прогрійте до 150 С. Отриманим фаршем заповніть помідори, накрийте капелюшком та запікайте 20-25 хвилин.