Проєкт гастрономічних вражень. «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні технічного партнера GAGGENAU пропонує приготувати качине філе з малиновим соусом за рецептом Дмитра Горовенка — ресторатора з 20-річним досвідом, екссудді «МастерШеф» та розробника відомих проєктів: Sanahunt Lounge у Києві, «Грань» у Буковелі та «Красна садиба» у Яремче.
Інгредієнти для приготування:
Качине філе — 1 шт.
Кленовий сироп — 100 г
Малина — 300 г
Буряк молодий — 3 шт.
Морква з бадиллям — 3 шт.
Груша тверда — 1 шт.
Насіння соняшника, гарбуза та кунжут — 1 уп.
Квіти на декор
Мікс мікрогріну — 1 уп.
Масло вершкове — 200 г
Вино червоне сухе — 300 г
Бадʼян — 3 зірочки
Цукор тростинний — 200 г
Традиційно, повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — у маркетах WINETIME. Нехай смакує!