5 книжок про жінок — від легких ромкомів до практичних посібників
5 книжок про жінок — від легких ромкомів до практичних посібників

5 книжок про жінок — від легких ромкомів до практичних посібників

У світі літератури існує безліч пригод і чимало героїнь, які можуть поділитись своїми історіями. Тож якщо ви шукаєте книжку для відпочинку, навчання чи натхнення, яку варто обрати?  

Ми підготували добірку видань, які варто прочитати кожній жінці. Від легких історій до практичних посібників — ці книжки створені, щоб зацікавити, розчулити та надихнути.

«Поки бувай», Кейт Бромлі 

Ідеальний ромком для легкого читання. Головна героїня прагне закінчити школу дизайну та працювати у сфері моди — вона бере участь у конкурсі, що має змінити все її життя. У Римі дівчина стикається із саркастичним сином своєї професорки, проливаючи на його ноутбук каву. Двом юним людям доводиться провести майже все літо разом, а їхня ворожнеча, а водночас і беззаперечна хімія, щораз зростає. Ця книжка — про великі мрії, нав’язливі сумніви та палке кохання. 

«Кравчиня з Парижа», Джорджія Кауфманн

5 книжок про жінок — від легких ромкомів до практичних посібників - Фото 1

У головної героїні роману Рози Кусстатчер — дар підбирати ідеальне вбрання для будь-якої події. Перебуваючи у своєму розкішному нью-йоркському помешканні, вона нарешті наважується розповісти історію свого непростого життя. Роза ділиться своїми спогадами: про дитинство в гірському італійському селі, втечу серед ночі, надію і розбите серце у Швейцарії, гламур і любов у Парижі, амбіції й провал у Ріо-де-Жанейро, успіх і пошук себе в Нью-Йорку. 

«Чемні дівчата», Лоїс Френкел 

Чому стільки розумних і відповідальних жінок не отримують у кар’єрі того, на що заслуговують? Чому їм соромно просити підвищення чи відповідної зарплатні? Та чому вони не можуть відмовитись виконувати додаткові завдання чи працювати понаднормово? 

Є багато нав’язаних з дитинства установок, які стримують жінок на шляху до успішної кар’єри. Авторка цієї книжки розглядає 133 помилки, яких жінки припускаються у роботі, та пропонує способи, як їх уникати надалі. Її поради допоможуть отримати потрібний результат у професійній діяльності.

«Цвіти», Оля Цибульська

Книжка-натхнення для жінок, яка буде поруч у найважчі моменти життя й навчить любити справжню себе. Як вилізти з депресії, віднайти нові сенси і залишатися собою попри все? Чому звичка порівнювати себе з іншими — гірша, ніж курити і дзвонити колишньому? Ця книжка — ніби найкраща подруга, яка допоможе знайти відповіді на ці та багато інших запитань. З нею можна нареготатися до кольок у животі та виплакати найгіркіші сльози. Поговорити про життя і сміх, війну і втрати, материнство й пошук себе. 

«Великий О», Олоні

Секс — частина нашого життя. А ця книжка — маніфест, що надихає досліджувати себе і вчить спілкуватися про секс із партнером/партнеркою. Посібник розвінчує міфи й заглиблюється у важливі теми — наприклад, мастурбацію, секс-іграшки, цноту чи сексуальну ідентичність. Допомагає жінкам досліджувати, виражати та приймати свою чуттєву й сексуальну сутність Олоні — педагогиня із питань сексу та стосунків, відома у Twitter. 


Джерело матеріала
loader