Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі
Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі

Жодна червона доріжка престижних заходів не обходиться без образів з позначкою Made in Ukraine. Каннський кінофестиваль тут також не став винятком. Уже на самому відкритті події ми помітили кілька цікавих суконь авторства українських дизайнерів, які підібрали для себе знаменитості. 

Однією з перших на хіднику фестивалю з’явилася Сільва Даян — президентка World Anti-aging Association. Для заходу бізнесвумен обрала білий сет від бренду Valery Kovalska, що складався зі спідниці максі, а також корсету з напівпрозорим рукавом та об`ємною деталлю у вигляді квітки на плечі.

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 1

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 2

На українському вбранні зупинилася й бельгійська модель Роуз Бертрам. Вона вдягнула кастомну червону сукню з пишною спідницею та корсетом з глибоким декольте від WONÀ Concept. Аби до найменших деталей втілити образ моделі, бренд зібрав команду з 6 людей, яка створювала вбрання близько двох тижнів. 

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 3

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 4

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 5

Натомість на аксесуарах від українського виробника зробила акцент стилістка Ека Капанадзе. Вона доповнила власний образ лаконічною чорною сумкою з перлинами від бренду Ètape.

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 6

Українські бренди на 77-му Каннському кінофестивалі - Фото 7

На відкритті цьогорічного Каннського кінофестивалю ми побачили й чимало інших цікавих образів. Ексклюзивно для ELLE.UA фотографиня Oksana Pidlisna створила фоторепортаж із червоної доріжки.


Джерело матеріала
loader