Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko
Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko

У новій круїзній колекції бренд the COAT презентував дебютну лінійку аксесуарів, натхнену творчістю французького митця Поля Гогена на островах Полінезії. Сміливий творчий шлях художника був зітканий з дикої природи Таїті та палкої краси жіночого тіла, що й знайшло своє відображення в новинках бренду. Так, сонячні кольори та об`ємні фактури рафії створили портрет колекції.

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 1

«Ми вже давно доповнюємо наші колекції власними аксесуарами: взуттям, сумками, навіть предметами декору. Але ми ніколи про це голосно не говорили. Для мене як для дизайнерки це важливо, адже такі вироби розкривають лінійки та допомагають довершити образ», — поділилася Катя Сільченко, креативна директорка the COAT.

Уся колекція відображає головні коди бренду, транслюючи через них палкий дух пригод. Тут і сумки з рафії, що нагадують рифи та морських створінь, плетені баски, прозорі сукні кроше, брелоки зі шкіри та пальмового листя, в’язані панами та печворк. Літнє взуття натомість представлене у вигляді грайливих сабо з помпонами, м`яких клогів та лоферів із замші, які ідеально поєднуються з речами круїзної колекції, виготовленими з льону, бавовни та оксамиту. Немов обпалені поцілунком сонця, відтінки переливаються від бронзового до вершково-лимонного. 

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 2

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 3

Ваза, як метафора жіночого тіла, стала джерелом натхнення колекції. Цей елемент вже був присутній у попередніх колекціях у вигляді принтів та предметів декору. Цього ж разу форма вази з’являється на сумках та в силуетах одягу.

Оголена жіночність, яка протягом тисячоліть залишається однією з головних тем в мистецтві, стала центральною ідеєю кампанії Дениса Манохи, інтерпретованої через призму робіт Поля Гогена. Глибокі кольори Полінезії та чуттєві лінії тіла задали тон колекції.

«Ми, відкидаючи зайві стереотипи, прагнемо розкрити суть: натуральні матеріали, ручна робота та природна сексуальність втілюються в круїзній колекції the COAT. Трендовий одяг та аксесуари лінійки переносять нас у мрії про безтурботні далекі острови, навіть коли ми поспішаємо у справах вулицями Києва, Мадрида чи Відня», — додала команда бренду.

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 4

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 5

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 6

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 7

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 8

Мрії про безтурботні далекі острови в круїзній колекції the COAT by Katya Silchenko - Фото 9


Джерело матеріала
loader