10 трендів манікюру на літо 2024 року
10 трендів манікюру на літо 2024 року

10 трендів манікюру на літо 2024 року

Абсолютно неважливо, де ви плануєте провести літо 2024 року. Це може бути узбережжя Сицилії, міські джунглі або ж сад на вашій улюбленій дачі. Одне можна стверджувати абсолютно точно: трендовий манікюр здатний не тільки посилити впевненість у собі, а й чудово підійде для створення особливого літнього настрою.

Тому, між плануванням літніх відпусток і збором речей для них, усім нам також необхідно спланувати запис до улюбленого майстра манікюру, щоб зробити модний nail art на теплий сезон.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька надихнулася модними показами, манікюрами знаменитостей і роботами типових майстрів, і зібрала сім nail-трендів манікюру на літо 2024 року.  Тут ви знайдете і мерехтливий манікюр, який нагадує русалочий хвіст, і вкраплення золота, яке чудово підкреслить шоколадну засмагу, і дизайн нігтів у стилі haute couture — з об`ємними квітковими акцентами. Також можна наслідувати приклад Селени Гомес, Гейлі Бібер і Роузі Гантінгтон-Вайтлі, які зупинили свій вибір на однотонному покритті — воно гарантовано потоваришує з кожним вашим модним образом, чи то джинсовий total look, чи то ніжна коктейльна сукня. 

Важливо зазначити, що тренд barbiecore, який торік упевнено тримав перші позиції, не втратив актуальності й влітку 2024 року. Тому для всіх, хто небайдужий до рожевої палітри, є чудова можливість продемонструвати свою любов за допомогою модного манікюру.

7 трендів манікюру на літо 2024 року

Мерехтливий манікюр

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 1

LaPointe

Яскраві бризки

Cucculelli Shaheen

Альтернативний френч

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 2

PatBo

Жовте золото

Mithridate

Флористичні мотиви

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 3

Di Petsa

Червона класика

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 4

Instagram: @selenagomez

Напівпрозорий манікюр

Instagram: @haileybieber

Long nails

Instagram: @rosiehw

Bar​bie​​​-манікюр​​​

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 5

Невинний манікюр

10 трендів манікюру на літо 2024 року - Фото 6

Instagram: @betina_goldstein


Джерело матеріала
loader