Найобговорюваніші бренди та образи зірок на Met Gala 2024 — рейтинг
Найобговорюваніші бренди та образи зірок на Met Gala 2024 — рейтинг

Найобговорюваніші бренди та образи зірок на Met Gala 2024 — рейтинг

Met Gala 2024, безперечно, став однією з найбільш обговорюваних подій за останні місяці. Упродовж кількох днів Мережа не вщухала від новин про найгарніші та навпаки найхимерніші виходи знаменитостей на червоній доріжці заходу. У результаті, видання The Hollywood Reporter та платформа Launchmetrics сформували власний топ образів і брендів за показником медіавпливу MIV — критерієм, що вимірює згадки в ЗМІ та соцмережах. 

Хоч багато хто назвав би королевою вечора Зендею з її двома перевтіленнями, за підрахунками, п’ятірку найкращих жіночих виходів на балі все ж очолив образ співачки Тайли, яка обрала «пісочну» сукню від Balmain. Вбрання зірки виготовлялося вручну: креативний директор бренду Олів’є Рустен створив гіпсовий бюст, що повністю повторював форми тіла дівчини. Сукня виявилася не надто зручною, тож Тайлу довелося нести сходами подібно до статуетки. Через це поява співачки й викликала стільки обговорень серед глядачів. 

Найобговорюваніші бренди та образи зірок на Met Gala 2024 — рейтинг - Фото 1

Наступне місце дісталося якраз таки Зендеї з її першим образом від Maison Margiela. Натомість на п’ятому місці опинилося друге вбрання акторки з вінтажною сукнею Givenchy. Окрім цього, до списку потрапили індійська акторка Алія Бхатт у сарі від Sabyasachi та Кендалл Дженнер, яка також зупинилася на архівному образі від Givenchy. 

Найпопулярнішим із брендів на Met Gala 2024 став Maison Margiela, у якому, зокрема, постали й Кім Кардаш’ян та Bad Bunny. Далі у рейтингу — Balmain, Alexander McQueen, Givenchy й Tommy Hilfiger. Останній став особливо популярним завдяки образам для південнокорейського бойз-бенду Stray Kids, які до того ж очолили список найкращих виходів серед чоловіків. Після них — перевтілення Bad Bunny, Кріса Гемсворта, Баррі Кеогана та Сема Сміта. 

Найобговорюваніші бренди та образи зірок на Met Gala 2024 — рейтинг - Фото 2


Джерело матеріала
loader