Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS
Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS

Власниця та дизайнерка українського бренду W8LESS Анна Шаш представила нову лімітовану колекцію, традиційно присвячену своєму дню народження. За словами дизайнерки, через одяг вона переосмислює себе, свій вік і все, що сталося з нею за цей рік.

«Timeless by W8LESS — дует чорного та білого кольору — два найголовніших відтінки мого полотна життя. Цими фарбами я малюю свої лінії долі, які у матеріальному світі проявляються у різній формі одягу», — говорить Анна Шаш.

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 1

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 2

Анна Шаш розповідає детально про кожну з обраних тканин для дропу Timeless:

Бавовна з чорними фарбами (я власноруч розфарбовую кожен виріб) — це своєрідна ретроспектива прожитого року. Так, багато потрясінь, але й багато взаємопідтримки — все залишає свій неповторний візерунок.

Стиснутий шифон я склала у два шари: з одного боку білий, з іншого — чорний. Цей виріб можна носити навиворіт, залежно від вашого настрою. Для мене це подоба темної та світлої сторін душі — як не випробовувала мене доля, а я завжди залишалася собою.

Напівпрозора тканина з натуральної кропиви як відповідь всім моїм недругам. Якщо вам здається, що ви бачите мене наскрізь, варто пам`ятати, що чужа душа — завжди загадка.

Варений льон ми самі зварили при температурі 90 градусів і отримали ефект зношеної тканини. Це моя пошарпана роками душа, яка, як і раніше, красива, але видозмінена безліччю подій життя. Важливо: цю тканину не можна прасувати! Як і не можна стерти лінії мого життя.

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 3

Принт на вдачу — дракон, що повзе вгору. Це рідний брат мого дракона-тату, який забажав залишитись інкогніто. Цього року особливо, за всіма забобонами, варто носити чорне кімоно та білу/чорну футболку для фарту.  

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 4

«Тканини з моїх колекцій — дзеркала моєї душі»

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 5

Дует чорного та білого в лімітованому дропі Timeless by W8LESS - Фото 6


Джерело матеріала
loader