5 любовних романів для літніх вечорів
5 любовних романів для літніх вечорів

5 любовних романів для літніх вечорів

Унаслідок ракетних ударів російських окупантів 23 травня постраждала харківська типографія «Фактор-друк». До її холдингу входить і  українське видавництво Vivat. 

«Це один з найбільших типографських комплексів повного циклу у Європі, тож друкуються там не лише книжки видавництва Vivat, а й практично усіх українських видавництв», — повідомили на Facebook-сторінці Vivat.

Ми ділимося книжками, які зараз друкуються у видавництві. Серед них — любовні романи, які підійдуть для легкого читання.

«Смішно, що ти спитав»,  Елісса Сассмен

5 любовних романів для літніх вечорів - Фото 1

Для молодої письменниці Чані Горовіц це інтерв’ю — золотий шанс для кар’єри. Та чи просто зосередитися на роботі, коли пишеш про об’єкт своїх фантазій?

А для кінозірки Гейба Паркера це інтерв’ю — можливість здобути прихильність критиків. Та чи вдасться переконати скептиків (і не лише їх), що він — найвдаліша версія Джеймса Бонда? 

Чані та Гейб проводять разом яскравий вікенд разом — чи вдасться їм озвучити всі питання та отримати потрібні відповіді?

«Краще, ніж у фільмах», Лінн Пейнтер

Це останній рік шкільного навчання для Ліз — і дівчина просто поглинута фантазіями про майбутнє життя, схоже на романтичні стрічки. А ще головна героїня закохана в Майкла, який приятелює з Весом — її нестерпним сусідом. На своєму випускному головна героїня хоче влаштувати романтичний момент з хлопцем мрії. Чомусь Ліз переконана — саме завдяки угоді з Весом вона зможе сподобатися Майклові. Може, її жахливий сусід уже не огидний капосник з дитинства, а дорослий і надійний хлопець, з яким можна мати справу?

«Нора змінює сценарій», Марина Черник

Коли Нору Гамільтон кинув чоловік, вона залишилася у надзвичайно складній ситуації: сама, з двома дітьми, купою боргів, та ще й у домі, який заледве не розвалюється. Аби полегшити душевний біль, вона почала писати сценарій про своє життя…І все в житті неочікувано змінилося — про головну героїню справді почали знімати фільм. Нора вже в передчутті: ось-ось вона виплатить усі борги й заживе щасливо. Та Лео Венс, який грає в кінострічці її чоловіка, раптом вирішує на тиждень залишитися з нею. Вона не відмовляється, адже за це отримає додаткові кошти. Але чи добре це все закінчиться?

«Пропозиція джентльмена», Джулія Куїнн

5 любовних романів для літніх вечорів - Фото 2

Софі  Бекетт, позашлюбній доньці графа, не пощастило з безсердечною і злісною мачухою. Перш ніж прийняти сумну долю, героїня вирішує пробратися на бал-маскарад. Там — Бенедикт Бріджертон, в обіймах і танцях якого нещасна падчерка відчуває себе королівською особою. Він обіцяє віднайти казкову Попелюшку, що зникла так само раптово, як і з’явилась. Та чи судилося справдитись мрії про спільне щастя?

«Дрібним шрифтом», Лорен Ашер

Онуки померлого Брейді Кейна повинні виконати певні умови, щоб отримати спадок від дідуся. Ровену випадає завдання — він має повернутися до тематичного парку розваг «Дрімленд» й обійняти посаду директора на пів року. Головний знайомиться із Захрою Ґуліан, яка раніше тісно співпрацювала з його дідусем. Він навіть пропонує дівчині вакансію — відчуває, що разом з нею зможе налагодити справи парку. Проте стосунки із Захрою складаються напружено…На своїй новій посаді Ровен намагається віднайти частину себе, яка колись могла мріяти й творити.


Джерело матеріала
loader