Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок

Попри всі примхи весни, з фактом не посперечаєшся: до календарного літа лишаються лічені дні. А отже, час поповнити свій гардероб невагомими сукнями, замінити брюки на бермуди та оновити аксесуарний ряд. Традиційно ми переглянули нові колекції від українських брендів і відібрали трендові й водночас універсальні речі для вашого стильного літа. Від сатинових костюмів і квіткових суконь до мініатюрних сумок.

Bagllet

До нової колекції, натхненної шаленим ритмом великого міста, увійшли три нові моделі сумок — ВG105mini, ВG117micro та ВG141. ВG105mini — міні-версія моделі бестселлера ВG105, яка поєднує в собі всі улюблені елементи ВG105 з міні форматом. Класична прямокутна форма сумки-багет, лаконічний вивірений дизайн, італійська шкіра вищого ґатунку, що підкреслює естетику кожного елементу. Ідеальний варіант для тих випадків, коли хочеться взяти лише необхідний мінімум речей. ВG117 micro — найменша, мікро-версія сумок BG117 та BG117mini. Аркоподібна форма, яка так всім полюбилась, плавні лінії, але розмір став ще меншим — для максимальної легкості та свободи. ВG141 — новинка бренду. Класична прямокутна форма, м’які заокруглені кути, плавні вигини та водночас чіткий, структурований вигляд.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 1
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 2
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 3
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 4

CĖNC

Цьогоріч київський бренд нішевого одягу CĖNC випустив свою першу літню колекцію EQUILIBRIUM, концепція якої полягає у збереженні душевного балансу попри всі зовнішні обставини та внутрішні переживання. Шлях до стану спокою втілився у гардеробі рівноваги. Ахроматичні кольори відсилають до ідеї дуальності світу та виступають чистим полотном для вираження справжнього характеру особистості. Вільний лаконічній крій та натуральні італійські тканини преміум класу продовжують головну місію бренду — створювати позачасові вироби, які не будуть втрачати своєї актуальності роками. Саме так CĖNC підтримує ідею свідомого споживання.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 5
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 6
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 7
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 8

Jul

Запозичивши у літа барви, легкість і грайливість, JUL демонструє свіжий погляд на класичні силуети, виконані з легких тканин — це переосмислена і розслаблена база на щодень. Натхнення для стилістичних рішень бренд черпав не лише з природи, що буяє життям, а також з 90-их. Мінімалізм і простота крою речей колекції поєднуються  з яскравими кольорами та екстравагантними деталями — свобода комбінацій дозволила створити те, що відображатиме унікальність кожного. 

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 9
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 10
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 11
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 12

CICI COCO 

Нова колекція натхненна лимонами, що символізують сонце, свіжість та енергію літа. Центральними елементами стали жовтий колір та натуральні тканини, що створюють відчуття легкості та безтурботності. До лінійки SUMMER 24 увійшли легкі брючні костюми, бавовняні комплекти з сорочкою та шортами, максі сарафани та силуетні сукні, вільні сатинові комплекти з штанам та блузами,  що ідеально підходять як для повсякденного життя, так і для святкових подій.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 13
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 14
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 15
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 16

MBOCHAROVA

Здається, ми знайшли головне джерело трендових речей для літнього гардеробу…У новій колекції бренду MBocharova є все, що ви так довго шукали — від широких леопардових штанів до багатошарової білої спідниці. Тож сміливо складаємо ідеальні літні образи та поповнюємо наш безлімітний вішлист.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 17
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 18
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 19
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 20

Okinuri

Натхненням для створення першої літньої колекції бренду стало бажання втекти від буденності. Нові опори дизайнерка Okinuri знаходить в картинах митців періоду Відродження, таких як Клод Моне та Вінсент Ван Гог, зокрема, в роботах у стилі імпресіонізму «Кувшинки» та «Дама з зонтиком». «Згадую своє навчання в школі мистецтв і фразу вчительки: “Щоб побачити всю красу і пишність картини, потрібно відійти від неї на кілька кроків.” Так само і з принтами цієї колекції», — ділиться  Зоя Лабузова. Техніка мазків, передача миттєвих вражень і десь навіть неохайність ліній — особливості дизайну колекції. Літні речі Okinuri створені для того, щоб дарувати відчуття свободи і невимушеності, як і роботи великих імпресіоністів, що відображають мить і настрій теплих літніх днів.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 21
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 22
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 23
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 24

WKMF

WKMF вкотре надихається природою, квітами, текстурами та кольорами і відображає це в новій літній колекції. Цей дроп — про баланс між містом та природою, що дозволяє почуватися максимально комфортно у будь-якому місці. До колекції увійшли бавовняні кардигани з цікавими фактурними бантиками, що нагадують пелюстки квітів, сукні-поло, сукні з бахромою, а також сукня-бестселер в нових кольорах. Серед текстильних виробів можна знайти вельветовий костюм-трійку, сорочку-трансформер, білі джинси, максі спідницю, а також віскозні сукні у міні та максі довжині.

Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 25
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 26
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 27
Формуємо літню капсулу від українських брендів: огляд новинок - Фото 28


Джерело матеріала
loader