7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють
7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють

Що допомагає омолодити шкіру обличчя? Яка найефективніша процедура для омолодження обличчя? Як підтягнути шкіру обличчя після 50 років? Як зробити шкіру обличчя ідеальною в домашніх умовах? Усі ці питання турбують жінок, які хочуть стати власницями ідеальної шкіри.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала продукти, які дійсно ефективно працюють у справі омолодження шкіри. У цій добірці ви знайдете веганський колаген, який допоможе посилити вироблення природного білка для краси шкіри, догляд з ретинолом, відновлювальна маска для обличчя, а також головна новинка Biologique Recherche 2024 року для обличчя — аnti-age сироватка для розгладження зморшок.

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють

Сироватка Progeskin від Biologique Recherche

Нова неймовірно потужна сироватка для шкіри Progeskin від Biologique Recherche працює як щит та протидіє видимим ознакам старіння шкіри. Її формула подвійної дії спрямована на два ключові білки,  що беруть участь у процесі старіння: прогерин і протеїн Klotho, забезпечуючи безпрецедентне  омолодження епідермісу.

Вже після першого використання шкіра стає більш пружною, підтягнутою та наповненою, а пролонгований ефект полягає у тому, що риси обличчя  згладжуються, зморшки та тонкі лінії помітно зменшуються, а шкіра виглядає молодшою і відпочилою. 

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють - Фото 1

Набір Потужний анти-ейдж догляд з колагеном Ten Science Kit: Collage Supreme

Доглядаючи за шкірою обличчя, ми нерідко забуваємо про одну з найделікатніших зон — губи. Цей легковажний підхід можна виправити, якщо придбати anti-age набір від Ten Science. До цього мінімалістичного та дуже практичного набору входить дует засобів.

1. Антивіковий крем з колагеном Collage Supreme Cream з неймовірною текстурою та п`янким ароматом. Це справжній реструктурувальний засіб проти старіння, який завдяки надзвичайній дії проколагену наповнює клітини та забезпечує ефект «нової шкіри».

2. Целюлозні патчі інноваційної С-форми для зони навколо очей і губ збагачені рослинними екстрактами та кофеїном. Ці компоненти ідеально підходять для усунення ефекту втомлених очей, розгладжують та омолоджують.

Мультивідновлювальна маска для обличчя Bella Aura Multi Repair Rescue Masque

Омолоджувальна маска Bella Aura Multi Repair Rescue Masque розроблена з використанням високоефективних біофлавоноїдів, що мають протизапальну, антибактеріальну дію та мають ефект ретинолу, який регулює мікробіом шкіри.

Мікрочастинки срібла та екстракт норвезької ялини ефективно очищають шкіру від прищів і запалень, зменшують пори, вирівнюють текстуру, а високоефективний комплекс біофлавоноїдів з листя Maclura cochinchinensis підтримує мікробіом і має дивовижний омолоджувальний вплив.

Ця маска ідеально підходить зайнятим дівчатам: вона працюватиме всю ніч, поки ви спите.

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють - Фото 2

Веганський колаген Rejuvenated Skin Perfecting Complex

Відзначена багатьма нагородами революційна добавка Rejuvenated Skin Perfecting Complex підходить навіть для веганів та розроблена для підвищення синтезу власного колагену.

Цей продукт не лише містить рослинні пептиди Botani-col для заспокоєння шкіри і її неперевершеного вигляду, але й комплекс для підтримки збалансованої мікрофлори кишківника. Комплекс допомагає запобігти окислювальному стресу та полегшує ряд захворювань шкіри, включаючи акне, розацеа та екзему.

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють - Фото 3

Омолоджувальний гель Velvet Gel від Phyto-C

Гель для вікової шкіри Velvet Gel від Phyto-C — бестселер бренду, який забезпечує клітинне відновлення, успішно бореться з ознаками фото- і хроностаріння, зволожує і пом`якшує. Унаслідок застосування VelvetGel шкіра стає гладенькою, оксамитовою на дотик, свіжою та доглянутою.

Для помітного wow-ефекту формула Velvet Gel об`єднує гіалуронову кислоту, антиоксидантний і антивіковий пептид Пентапептид для підтримання матриксу дерми та розгладження зморшок, комплекс амінокислот (L-Лізин L-Карнітин, L-Гліцин, L-Глутамін), вітаміни В3 і В12, а також зоряний омолоджувальний компонент — коензим Q10.

Нічний крем Retinal & Peptides Repair Night від Allies Of Skin

Нічний крем для обличчя Allies Of Skin Retinal & Peptides Repair Night спрямований на інтенсивну регенерацію й омолодження шкіри.

За допомогою ретинальдегіду, олії лаванди, стовбурових клітин апельсина та інших корисних інгредієнтів цей супергерой зміцнює шкірний матрикс і оновлює шкіру, освітлює пігментацію, сповільнює процеси окислення, запобігаючи передчасному старінню.

Також серед його здібностей значиться нейтралізація впливу пилу, забрудненого повітря й ультрафіолету, зміцнення захисного бар`єра, і повернення обличчю здорового, відпочилого вигляду та гарного сяйва ніби зсередини.

Крем для зони навколо очей Holifrog Owel Multi-Peptide Eye Cream Holifrog Owel Multi-Peptide Eye Cream

Мультифункціональний крем Holifrog Owel Multi-Peptide Eye Cream розроблений для догляду за вибагливою шкірою періорбітальної зони, дбає про профілактику вікових ознак і допомагає зменшити вираженість уже наявних зморщок.

Крем із мультипептидами забезпечує зволожувальну, відновлювальну, антивікову дію і бореться з такими поширеними естетичними проблемами, як темні кола та набряклість. Завдяки легкій, майже невагомій текстурі, цей продукт можна використовувати як базу під макіяж.

7 омолоджувальних засобів, які дійсно працюють - Фото 4


Джерело матеріала
loader