Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни»
Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни»

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни»

INTERTOP презентував першу капсульну колекцію одягу «Квітни», створену в колаборації з українською лідеркою думок та амбасадоркою соціальних проєктів Дашею Квітковою. Нова співпраця акцентує на природності й легкості, вишуканості й грації, щоб кожна дівчина відчувала себе стильно й комфортно протягом усього літа.

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 1

Кампейн у стилі дівич-зустрічі транслює ніжність, витонченість і легкість справжньої дівочої дружби та по-новому подає квіткову тематику, відмовляючись від яскравих кольорів та різких принтів в одязі, натомість пропонуючи флористичне розмаїття декорацій. Даша Квіткова знялась у рекламному кампейні зі своїми найближчими подругами — в історію про дружбу та красу органічно інтегровані речі з нової колекції.

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 2

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 3

У дропі представлена широка варіація літніх речей з льону: стильні топи, які можна поєднувати зі штанами або спідницею, невагомі мідісукні з відкритою спиною чи легкі сорочки. Також бавовняний одяг: базові футболки й майки та романтичні сукні з квітковим принтом. У колекцію, окрім цього, входить футболка з написом «Квітни». Одяг з лімітованої колекції дає універсальні рішення для будь-яких подій: роботи в офісі, ділових зустрічей, романтичних побачень, прогулянок містом чи посиденьок з друзями.

Уся продукція колаборації має маркування «Зроблено в Україні» — підтримуючи українське виробництво, відшивали речі в нашій країні. 

«Колекцію «Квітни» створено для тебе, для себе, для всіх. Вона поєднує у собі ніжність, силу та певну маскулінність. Для мене було важливим зробити саме капсульну колекцію, де  всі речі поєднуються як між собою, так і з будь-якими іншими речами, які вже є в гардеробі у дівчат. Цей одяг можна обирати й на побачення, і на ділові зустрічі, і на посиденьки з друзями», — зазначила Даша Квіткова.

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 4

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 5

Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни» - Фото 6

Речі з нової колекції вже можна придбати в магазинах мережі INTERTOP, на сайті INTERTOP.UA, та в мобільному застосунку.


Джерело матеріала
loader