Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі
Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі

«Ерік» — новий трилер на Netflix, створений лавреаткою премій BAFTA та Emmy Ебі Морган. Головну роль у серіалі зіграв Бенедикт Камбербетч — актор перевтілився у відчайдушного батька, який шукає зниклого сина на небезпечних  вулицях Нью-Йорка 1980-х років.

«Це історія про те, як люди знаходять свій дім», — розповідає Бенедикт Камбербетч про трилер.

Серіал матиме премʼєру 30 травня на стримінговій платформі. Що варто про нього знати? Ми розповідаємо головне з медіа Tudum.

Про що серіал «Ерік»

Вінсент — один із головних лялькарів Нью-Йорка та творець популярного дитячого телешоу Good Day Sunshine. Проте життя головного героя руйнується, коли його 9-річний син Едгар зникає дорогою до школи. 

«"Ерік" — це темна й божевільна подорож у серце Нью-Йорка 80-х — і в добрий, поганий та потворний світ Вінсента», — каже Ебі Морган. 

Головний герой стає все більш засмученим і нестабільним — він сповнюється ненависті та відчуває провину через зникнення Едгара. Раніше його 9-річний син малював монстра Еріка — тож Вінсент упевнений, що повинен показати його на телебаченні. Мовляв, саме завдяки йому Едгар повернеться додому.

Вінсента не розуміє сімʼя, колеги, а ще — детективи, які розслідують зникнення. Єдиним союзником чоловіка залишається монстр Ерік.

Серіал занурюється у Нью-Йорк 1980-х, бореться зі зростанням рівня злочинності, внутрішньою корупцією, расизмом та епідемією СНІДу. Трилер ставить питання — а де ж ховаються справжні монстри?

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 1

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 2

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 3

Які головні герої серіалу «Ерік»

Вінсент

Актор: Бенедикт Камбербетч

Вінсент — дуже розумний, харизматичний і водночас самозакоханий чоловік. Він нехтує своєю дружиною Кессі та маленьким сином Едгаром. Проте Бенедикт Камбербетч зазначає, що його головний герой за шість епізодів проходить «величезну одіссею».

Для Ебі Морган це агресивний персонаж. Режисерка вважає Вінсента грубим та нешанобливим. І акторська гра Бенедикта тільки підтверджує, яким насправді є персонаж. 

Детектив Майкл Ледроа

Актор: МакКінлі Белчер III

За плечима в Майкла — 20 років служби в поліції. Його шлях у серіалі — про те, як нарешті відчути власну силу та не погоджуватися з тим, що всі вважають правдою. 

Детектив також приховує свої стосунки з партнером Вільямом. Коли таємниця стає перешкодою на роботі, Майкл змушений обирати між захистом своєї особистості та вирішенням справи.

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 4

Кессі

Акторка: Гебі Гоффманн

Кессі зустріла Вінсента ще в художньому коледжі — обоє були молодими, закоханими та амбіційними. Проте головна героїня ніби потрапляє в пастку — вона залишається гарною матір’ю для Едгара, проте відчуває втому від непостійної поведінки Вінсента. Це жахливо — розривати шлюб та повноцінну сім’ю, проте Кессі заледве не кричить, щоб вийти зі свого стану. Акторка Гебі Гоффманн зазначає, що її головна героїня перебуває в моменті справжньої розгубленості, відчаю та пошуку.

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 5

Едгар

Актор: Айван Хоу

Творчий та відірваний від світу Едгар надихається маріонетками з шоу свого батька. Він хоче створити власну маріонетку. 

Айван для Бенедикта Камбербетча був просто чарівним — виконавець ролі Вінсента дивувався, наскільки природно той грав на камеру. 

Що варто знати про трилер «Ерік» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі - Фото 6


Джерело матеріала
loader