Повний нумерологічний таро-прогноз на червень 2024 року
Повний нумерологічний таро-прогноз на червень 2024 року

Повний нумерологічний таро-прогноз на червень 2024 року

Ексклюзивно для ELLE.UA нумерологиня, метафізикиня, фахівчиня із Таро Марія Лебедевич склала докладний прогноз на червень. Звіряємося з ним, щоб зробити життя більш повноцінним і уберегти себе від прикрих помилок.

Прогноз за Нумерологією Таро на червень 2024 року

Літо — період, коли хочеться тепла, блаженства, погрітися на сонечку. Однак є й невелика ложка дьогтю в бочці меду — цього місяця буде літнє Сонцестояння і дні стануть коротшими. Це може вплинути на нашу емоційну систему. 

У червні на зміну спокійному й гармонійному місяцю з Кодом 14 Поміркованість приходить Код 15 Диявол. 

Код 15 Диявол — Код Спокуси, який пануватиме цілий місяць. Найбільше він взаємодіятиме з нашими емоціями, залежностями, влаштовуватиме перевірки на реакції злоби, роздратування, агресії. Буде безліч ситуацій, які розпалюватимуть страхи в людей. 

Тому першим завданням червня буде — не піддаватися на жодні маніпуляції та берегти свій внутрішній світ. Все, що створюється під Кодом 15 Диявол має тенденцію до руйнування — це стосується будь-якої сфери життя і це дуже важливо пам`ятати.

У кожному з нас сидить диявол-спокусник, який досконало знає слабкості й недосконалості свого господаря і відповідно до цього обирає для нього спокусу та негативні ситуації.

Пам`ятайте, що спокуса — перевірка нашої зрілості. І тільки сильна духом людина може встояти перед нею.

Друге завдання в червні — бути якомога далі від спокус, залежностей, агресії та негативних емоцій.

Особливо хочеться зупинитися на прояві негативних емоцій:

  1. Злості;
  2. Роздратуванні. Вас буде все дратувати — як люди, так і те, що відбувається навколо. Найімовірніше, виникатимуть конфліктні ситуації на роботі з начальством, колегами або підлеглими).
  3. Страху;
  4. Маніпулювання (воно буде пов`язане з невпевненістю та комплексами),
  5. Залежності від когось і чогось (будь-які залежності виникають через те, що людина не вміє щиро радіти, і Код 15 дасть усвідомити та відчути ці залежності повною мірою).

Можуть виникати різного роду кримінальні ситуації на політичній арені та в країні, продовження військових дій можливе в більш витончених і агресивних формах, з непередбачуваними наслідками та великою кількістю ситуацій з вогнем і вибухами. Головне, за можливості обходити стороною ті ситуації, де є насильство, жорстокість і максимально берегти себе і близьких.

Можливо, з`являться якісь непередбачувані ситуації, пов`язані з банками та податковою системою.

Стосунки 

У цій темі можуть програтися кілька сценаріїв:

  1. Яскраві сексуальні стосунки (у жінок з таким Кодом може бути маса шанувальників). 
  2. Або ситуації «зависання» при розлученні, які можуть затягнутися надовго (один із партнерів шукатиме причини, щоб не розлучатися). 
  3. Скандали на сексуальному ґрунті, ревнощі. Найчастіше кохання буде замінюватися «голим» сексом.
  4. Відмова від виконання сімейних обов`язків і відхід від відповідальності за свої рішення.
  5. Курортний роман.

Як одне з опрацювань усього цього — спорт, спільні активні дії, урізноманітнення сексуальних стосунків із коханою людиною, відхід від конфліктів.

Здоров`я 

У червні можуть з`явитися проблеми із серцево-судинною системою. У кого є проблеми із серцем - бережіть себе і зайвий раз не навантажуйте себе ні важкою роботою, ні негативними думками, ні гучним криком, оскільки це послаблює його роботу. 

Так само цього місяця можуть загостритися алергії, погіршиться стан шкіри. Саме час сходити до косметолога.

Якщо в когось були раніше проблеми з прямою кишкою або товстим кишківником, рекомендую ще на початку місяця сходити на обстеження, перевірити стан здоров`я цих органів.

За будь-якої можливості, більше гуляйте на свіжому повітрі та насолоджуйтеся літніми днями. Не перегрівайтеся на сонці.

У їжу корисно вводити солоні та гіркі продукти. Бажано не їсти баранину і насіння соняшнику. Сприятливим рішенням буде ввести в щоденний раціон сирі овочі та фрукти. 

Кар`єра 

Хороший місяць для тих, хто займається модельним бізнесом (найкращий час для показу нових моделей і прояву себе в моді).

Червень — місяць, коли можна дуже добре заробити.

Сфери діяльності, які можуть процвітати в червні:

  1. Робота у сфері журналістики та телебачення.
  2. Підприємництво у сфері торгівлі, ресторанного бізнесу. 
  3. Рієлторська діяльність.
  4. Робота у сфері фінансів, банків, брокерської діяльності.
  5. Будуть знову надходити пропозиції, пов`язані з фінансовими пірамідами (головне — не піддатися на маніпуляції та заманювання високими ставками та швидкістю). 
  6. Цілительство, психологія, тренерство в частині духовних практик. 

Ось такий нам належить прожити місяць. Його завдання — спрямувати свою енергію в позитивне річище і прибрати всі страхи. 

Пам`ятайте, що це тільки прогноз, до того ж загальний. Що покаже насправді місяць, ми з вами дізнаємося, коли він мине. У когось він програє на всі 100%, а когось він мине і не помітить зовсім. Таке життя!


Джерело матеріала
loader