У Львові на місці колишнього заводу з’явиться ЖК з підземним паркінгом і укриттями
У Львові на місці колишнього заводу з’явиться ЖК з підземним паркінгом і укриттями

У Львові на місці колишнього заводу з’явиться ЖК з підземним паркінгом і укриттями

У Львові на місці колишнього заводу збудують житловий квартал на 500 квартир і відкритий спортивний майданчик. На території ЖК облаштують підземний паркінг, а існуючу адмінбудівлю перетворять у апарт-готель з дитсадком.

Висота будівель не перевищуватиме 6-7 поверхів відповідно до Історико-архітектурного опорного плану міста. Завдяки великій площі простору під землею, там облаштують необхідну кількість паркомісць і укриттів.

Також біля житлових будинків планують розмістити багатофункціональну спортивну зону з відкритими полями, якою зможуть користуватися жителі району.

Завдяки новому комплексу квартал покращить свої пішохідні й транспортні комунікації. Адже зараз місцевість має великі проблеми з транспортним сполученням. Також поруч знаходиться парк Погулянка.

Житловий комплекс зведуть на місці «Львівського експериментального механічного заводу», який не працює вже декілька років. Підприємство, засноване у 1944 році, спеціалізувалося на виготовленні техніки та механізмів для будівництва і ремонту трубопроводів.

Нещодавно «Хмарочос» розповідав, що у Львові збудують житловий комплекс для військових. Для цього Міська рада вирішила зняти мораторій на будівництво в одному з мікрорайонів.

  • #ЖК
  • #завод
  • #Львів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader