Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare
Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare

Щодня тисячі брендів випускають нові продукти догляду, які покликані завоювати серця і поліпшити стан шкіри клієнтів. Безумовно, достаток і можливість вибору  — це прекрасно, але найчастіше величезний асортимент збиває з пантелику і бентежить, але ніяк не сприяє пошуку засобу, який буде дійсно корисним.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька спростила завдання і поділилася своїми улюбленцями від канадського бренду RejudiCare. Це марка, яка дійсно заслуговує на увагу і здатна день за днем покращувати якість шкіри.

Бренд космецевтики RejudiCare створений канадською фармацевтичною компанією RGR Pharma, яка може похвалитися багаторічним досвідом, застосовує інноваційні фармакологічні знання та дотримується для косметики тих же стандартів виробництва, що і при виготовленні ліків.

Ідея створення бренду RejudiCare виникла за запитом дерматологів на косметичний бренд, засоби якого здатні розв`язувати проблеми шкіри та досягати видимого ефекту на рівні із застосуванням дерматологічних засобів. Команда фахівців, взявши за основу доведену ефективність інгредієнтів, інновації та кращі технології виробництва, створили просту для розуміння й водночас ефективну лінійку засобів. Бренд також спирається на потужну наукову базу. Так, марка має продукти, що розроблені на основі наукових відкриттів, нагороджених Нобелівською премією.

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare - Фото 1

Основний принцип догляду за шкірою продуктами RejudiCare — синергія. Схеми догляду розроблені таким чином, щоб кожен продукт доповнював і підсилював дію іншого, створюючи ідеальну комбінацію для комплексного розв`язання естетичних задач.

Бестселер бренду

«Зірковий» продукт RejudiCare — крем Aquaprime. Це крем-каталізатор, який створює синергію між всіма засобами вашої beauty-рутини: посилює транспортування активних компонентів з інших продуктів вглиб шкіри туди, де вони найбільше потрібні, та стимулює процеси регенерації. Він містить запатентований комплекс, що поєднує три стимулятори клітинних водних каналів (аквапоринів) та регулятори натурального зволожувального фактора. Даний комплекс компонентів був розроблений на основі відкриття, нагородженого Нобелівською премією. Цей крем можна використовувати як у комплексі з іншими продуктами, так і як самостійний засіб для потужного зволоження шкіри.

Крем Aquaprime — мультифункціональний засіб, який успішно вирішує водночас кілька задач:

  1. Посилює дію сироваток, олій, бустерів, що наносяться після нього;
  2. Забезпечує максимальний ефект після використання інших засобів RejudiCare;
  3. Зволожує шкіру та підтримує водний баланс;
  4. Покращує бар’єрні функції шкіри та захищає її від зовнішніх агресивних факторів;
  5. Нормалізує себовиділення;
  6. Створює оптимальні умови для самовідновлення шкіри;
  7. Сприяє розгладжуванню рельєфу та омолодженню шкіри.

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare - Фото 2

Мені дуже імпонує, що експерти RejudiCare використовують у своїх формулах вдосконалені інгредієнти. Так, наприклад, у засобах з вітаміном С не просто вітамін С, а кілька різних його форм, кожна з яких має свою функцію і діє протягом різного часу. Асортимент RejudiCare включає засоби з вітаміном С для кожного етапу догляду.

Антиоксидантний догляд для молодості та сяяння шкіри

Засіб для вмивання 3С Cleanse, збагачений трьома формами вітаміну С: екстракт сливи какаду, амінопропіл аскорбіл фосфат та тетрагексилдецил аскорбат;

Сироватка 3C Serum — мультифункціональна сироватка з високою концентрацією трьох форм вітаміну С, посилених вітаміном Е.

Омолоджувальний крем 3С Cream теж містить три форми вітаміну С. Глибоко живить та зволожує шкіру, розгладжує зморшки, надає антиоксидантний захист, освітлює та покращує тонус шкіри.

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare - Фото 3

Також я одразу закохалася у три сироватки з лінійки 2CRM, що включають дві форми вітаміну С у комбінації з іншими корисними компонентами. Наприклад, моя улюблена сироватка 2СRM+ додатково містить пептид, що уповільнює природне старіння шкіри на клітинному рівні та помітно підвищує її пружність.

Сироватку 2CRM Sal я раджу використовувати всім, хто бореться із акне та підвищеною жирністю шкіри, а також в разі появи запалень та прищиків на бездоганному обличчі. Це топ-засіб для боротьби з акне: він поєднує саліцилову кислоту та ферментний екстракт морських протеобактерій Alteromonas — цей дует підвищує пружність шкіри та не допускає появу нових запалень та заспокоює подразнену шкіру.

Anti-age колекція

Також, у RejudiCare є потужна anti-age лінійка засобів з технологією Photozyme, яка заслуговує на окремі слова похвали.

Що це та чому ці продукти необхідні кожній дівчині, яка хоче зберегти молодість шкіри якомога довше?

Вчені довели, що для повноцінного захисту шкіри від шкідливого впливу сонячного випромінювання потрібні дві складові: сонцезахисні засоби та фотозими.

Сучасні санскріни добре захищають нашу шкіру, проте давайте будемо чесними: ми доволі часто можемо просто забути їх нанести чи невчасно оновити сонцезахист. Без належного захисту шкіри ультрафіолетове випромінювання призводить до утворення дефектів ДНК та укорочення теломер. Все це прискорює механізми старіння, порушує синтез колагену та еластину і, як наслідок, веде до загибелі клітин. Наш організм має природні механізми відновлення структури молекул ДНК, однак самостійно він може усунути лише 50% пошкоджень. Саме фотозими запобігають появі ушкоджень ДНК та усувають вже наявні дефекти.

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare - Фото 4

Що таке фотозими?

Це особливі ферменти фотоліаза та ендонуклеаза, знайдені в мікроорганізмах. Вони здатні відновлювати ДНК, пошкоджену УФ-випромінюванням, захищати теломери від укорочення та уповільнювати старіння шкіри, що підтверджено клінічними випробуваннями. Фотозими успішно доповнюють будь-яку систему догляду та працюють для створення здорового та молодого вигляду шкіри. Для отримання максимального ефекту засоби з фотозимами слід використовувати в комбінації із сонцезахисними засобами.

Вибір beauty-редакторки: бренд догляду RejudiCare - Фото 5

Джерело матеріала
loader