У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою
У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою

У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою

На Хрещатику, 17 відкрився новий багатофункціональний простір — коворкінг, де можна попрацювати, випити кави, поспілкуватися, віддати на ресайклінг старі девайси та просто гарно провести час у центрі міста. Розповідаємо про особливий новий спейс на другому поверсі магазину IQOS та про те, чому туди варто завітати.

Відчути домашній затишок у центрі столиці

Бренд хотів створити осередок затишку та спокою посеред гамірливого та динамічного Хрещатика. Щоби підкреслити це, коворкінг облаштували як київську квартиру. Тут є спальня, вітальня, ванна та кухня. Кожна кімната має свій стиль та маленькі деталі, що створюють домашню атмосферу: пухнасті крісла, диван-ліжко, камін, бібліотека та багато цікавого декору. Кожен охочий може сюди прийти, щоб видихнути, перепочити, насолодитися спокоєм та зробити декілька класних фото.

У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою - Фото 1

Попрацювати з видом на київські каштани

Змінити обстановку — одне з кращих рішень, якщо потрібно надихнутися та налаштуватися на продуктивну роботу. Тож можна попрацювати в домашній атмосфері, але не вдома, та ще й з чудовим видом на Хрещатик і київські каштани. Займайте місце біля вікна, підключайте Wi-Fi та занурюйтеся в робочі справи. А для важливих робочих дзвінків є окрема переговорна кімната у вигляді душової кабіни. У коворкінгу є стабільний інтернет та генератор, тож за якість зв’язку та відключення світла можна не турбуватися.

Випити смачної кави

Враховуючи любов киян до смачної кави, у коворкінгу передбачливо облаштували кавовий корнер від «ТУТ БУДЕ» — тут і фільтр, і флет, і смачні круасани. Повне меню знайдете на місці. І не хвилюйтеся, якщо не встигнете поснідати — голодним «вдома на Хрещатику» не залишитеся.

У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою - Фото 2

Провести зустріч

У коворкінгу одночасно можуть працювати 25–30 людей — це великий та просторий опенспейс. Головне правило для відвідувачів — бути чемними та не заважати іншим. Тож якщо потрібно зустрітися з другом, колегою чи партнерами, коворкінг підійде ідеально.

У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою - Фото 3

Віддати девайси на ресайклінг

У кожному IQOS Space є точка ресайклінгу, і цей простір не став виключенням. Ресайклінг-зона розташована на вході на другий поверх — у «передпокої» коворкінг-квартири. На одній зі стін видно візуалізацію процесу переробки пристроїв, а в кутку — кло-машину, у якій можна отримати подарунок за екосвідомість. Сюди приносять на переробку старі системи нагрівання тютюну, міні-вейпи, одноразки будь-яких виробників, а також аксесуари до них.

У центрі Києва відкрився стильний коворкінг з генератором, інтернетом і смачною кавою - Фото 4

Що слід знати перед візитом до коворкінгу

Адреса: Хрещатик, 17, другий поверх, на вході до Пасажу.

Найближче укриття: метро «Хрещатик».

Графік роботи: щоденно, 10:00 – 22:00.

Умови відвідування:

— вхід безкоштовний,

— без попередньої реєстрації,

— лише для повнолітніх,

— коворкінг pet-friendly.

 

* партнерський матеріал


Джерело матеріала
loader