Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024
Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024

Як ми вже помітили, на подіумах цього сезону в основному домінували шкіра та денім. У своїх весняно-літніх лінійках світові дизайнери переосмислювали та представляли ці матеріали абсолютно по-різному — від суконь і брюк до дрібних аксесуарів. Утім, як би стильно не виглядав подібний одяг, погодьтеся, що влітку нам усе ж хочеться чогось більш легкого, вільного й комфортного, у чому не буде спекотно під пекельним сонцем. Саме тому в цей період наш вибір здебільшого падає на лляні речі. 

Льон — це натуральний та екологічний матеріал, який добре пропускає повітря, через що його так полюбили використовувати в літню пору. Речі з цієї тканини доволі легкі в догляді й до того ж можуть прослужити не один рік. Так, вони стають одними з найнеобхідніших предметів гардероба на найближчі кілька місяців. 

У нових колекціях українських брендів відмічаємо чимало позицій з льону. Тут і сукні міді, що запропонували в SAGE, і довгі спідниці, які доповнили лінійки Total White й Must Have, і брючні костюми в базових та пастельних відтінках, представлені в L`eskizzo, PYJAMAZZZ, Buddu й JUL. 

Як завжди, зібрали для вас усі найцікавіші варіанти лляних речей у добірку, щоби ви мали змогу обрати ті, які необхідні саме вашому гардеробу. 

Total White

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 1

SAGE

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 2

iam brand

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 3

Must Have

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 4

L`eskizzo

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 5

PYJAMAZZZ

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 6

CICI COCO

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 7

The Lace

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 8

Buddu

Комфортні та стильні лляні речі на літо 2024 - Фото 9

JUL


Джерело матеріала
loader