Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку
Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку

Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку

Влітку остаточно втрачають свою актуальність такі проблеми шкіри, як дефіцит вітамінів та кисню. Але на часі стає особливий догляд, що дозволить, попри спеку, сяяти здоров`ям та красою, прибере тьмяність і збереже рум`янець та природний колір обличчя!  Ну й, само собою, вбереже від згубного впливу ультрафіолету. 

Які компоненти допоможуть шкірі зберегти здоров’я у цей період, розповідає лікарка-дерматовенерологиня, косметологиня, провідний тренер бренду Image Skincare в Україні Юлія Копецька.

Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку

По-перше, влітку шкірі необхідні антиоксиданти, особливо такі:

SOD (супероксиддисмутаза)

Це антиоксидант, який забезпечує потужне та швидке відновлення шкіри. Цей компонент у складі крему або сироватки забезпечує регенерацію після активної інсоляції, мікропошкоджень через пірнання у солоній морській та хлорованій воді басейну.

Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку - Фото 1

Вітамін C

Вітамін C — зірка серед антиоксидантів, проте не кожна його форма однаково корисна для шкіри. Наприклад, його жиророзчинні форми в 4 рази ефективніші за водорозчинні та викликають менше подразнення.

Ці потужні антиоксиданти в дуеті з вітамінами Е та А не лише покращать зовнішній вигляд шкіри в короткий термін, але й (найголовніше!) будуть підтримувати її здоровʼя протягом довгого часу. 

Для якісного догляду за шкірою влітку можна порекомендувати зволожувальну антиоксидантну сироватку з вітамінами А, С, Е з колекції Vital C. Екстракти пелюсток троянди та червоного вина у ній забезпечать максимальний антиоксидантний захист та профілактують повну перших ознак старіння. 

Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку - Фото 2

Крім того, шкірі в теплий сезон необхідні амінокислоти — основні компоненти білків, без яких неможливе відновлення, посилення імунітету та захист від вільних радикалів. Амінокислоті забезпечують високу якість шкіри, попереджують і уповільнюють старіння. Тут наш помічник — нічна зволожувальна маска Vital C hydrating overnight masque. 

Ну і найголовніше — сонцезахисні засоби: без них ні кроку на вулицю! Різноманіття фізичних фільтрів (оксид цинку, діоксид титану), хімічні фільтри (октисалат, октокрилен), антиоксидантні та зволожувальні компоненти у складі формули не лише захищатимуть від ультрафіолетового випромінювання.  Річ у тім, що якісні SPF-засоби профілактують старіння та пігментацію, а також запобігають розвитку меланоми. Для цього кожен може підібрати для себе відповідний продукт з серії Daily Prevention.

Антиоксиданти, вітаміни та амінокислоти: що потрібно нашій шкірі влітку - Фото 3


Джерело матеріала
loader