Kyiv Design Week 2024. Що буде на заході?
Kyiv Design Week 2024. Що буде на заході?

Kyiv Design Week 2024. Що буде на заході?

З 28 серпня по 4 вересня у Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week (KDW). Тиждень дизайну має на меті перетворити міські локації на середовище для експериментів з формами та сенсами, а також діалогу та співпраці творців.

Заявки на участь приймаються від дизайнерів, інституцій, брендів, вільних проєктів та локацій. Учасники отримають платформу для комунікації своїх ідей та продуктів, можливість встановити контакти з іншими малими та середніми бізнесами, а також залучення до стратегічного планування змін на рівні екосистеми ціннісних взаємодій. Щоб приєднатися до Kyiv Design Week 2024 потрібно заповнити форму реєстрації до 14 липня.

Унікальність цьогорічної події полягає у колаборації Kyiv Design Week з Ukrainian Fashion Week SS25. Співпраця двох тижнів дозволить охопити та продемонструвати всі сфери дизайну масштабніше та глибше.

Кураторські проєкти відбуватимуться на різних партнерських локаціях, які разом з індивідуальними локаціями-учасниками сформують мапу KDW 2024 та складуть нові улюблені цікаві туристичні маршрути для містян і гостей столиці. Серед партнерських локацій Kyiv Design Week: MacPaw Space, Книгарня «СЕНС» на Хрещатику, Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогів, головна локація Ukrainian Fashion Week SS25.

  • #Київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader