Селін Діон вперше вийшла на хідник після новин про важку хворобу
Селін Діон вперше вийшла на хідник після новин про важку хворобу

Селін Діон вперше вийшла на хідник після новин про важку хворобу

Канадська співачка Селін Діон, яка останнім часом доволі рідко з’являється на публіці, відвідала спеціальний показ свого документального фільму I am: Celine Dion («Я: Селін Діон») у Нью-Йорку. Це стало першим масштабним виходом зірки на хідник після того, як вона розповіла про боротьбу із важкою хворобою.

Кілька років тому лікарі поставили співачці діагноз — синдром ригідної людини. Це розклад, який вражає нервову систему та проявляється у вигляді спазмів і підвищеної чутливості до різних подразників. Знаменитість довго не наважувалася ділитися новинами про хворобу, однак у 2022-му вийшла із заявою у своєму Instagram та скасувала всі концерти. Про життя із синдромом якраз і розповідатиме нова стрічка, знята режисеркою Ірен Тейлор. 

«Від щирого серця дякую всім вам за те, що стали великою частиною моєї подорожі. Цей фільм — мій любовний лист до кожного з вас. Я сподіваюся побачити всіх знову дуже-дуже скоро», — сказала зірка після прем’єри.

Селін Діон вперше вийшла на хідник після новин про важку хворобу - Фото 1

На бежевій доріжці Селін з’явилася в елегантному білосніжному образі від Dior. Вона обрала довгу спідницю довжини максі та легку блузу із бантом на шиї. Доповнила співачка вбрання аксесуарами — клатчем, сяйливим ременем, браслетами й каблучками з перлами. 

Вихід фільму запланований на 25 червня. Його глядачі зможуть переглянути на стримінговій платформі Amazon Prime. 


Джерело матеріала
loader