Подорожі без бар’єрів: Join UP! запустив безкоштовні перельоти для дітей з аутизмом
Подорожі без бар’єрів: Join UP! запустив безкоштовні перельоти для дітей з аутизмом

Подорожі без бар’єрів: Join UP! запустив безкоштовні перельоти для дітей з аутизмом

Join UP! розпочав програму авіаперельотів для сімей з дітьми з розладами спектра аутизму (РСА). Перельоти доступні з будь-якої країни при бронюванні авіатуру в українських турагентів. 

Туроператор попередньо дослідив потреби дітей з аутизмом, щоб адаптувати послуги та зробити подорожі для них безпечними та комфортними. Join UP! організував поїздку для 20 дітей з їхніми сім’ями та навчання для екіпажів. Отриманий досвід та інсайти туроператор продовжить впроваджувати у свої сервіси на постійній основі в межах вектора «Подорожі без бар’єрів».

«Для дітей у спектрі досвід подорожей дає поштовх для розвитку нових навичок та кращої соціалізації у суспільстві. Важко передати словами свої відчуття, коли батьки розповідають про успіхи дітей після подорожі до моря. Коли дитина вперше дозволила їм без вмовлянь прийняти душ чи без страху й емоційного сплеску зайшла у воду. Це неоціненно», — коментує лідерка проєкту «Подорожі без бар`єрів» Людмила Плескач.

Подорожі без бар’єрів: Join UP! запустив безкоштовні перельоти для дітей з аутизмом - Фото 1

Важливим етапом проєкту також стало створення разом із профільними спеціалістами професійного посібника «Подорожі без бар`єрів». У книжці просто й доступно у форматі соціальної історії змальовується процес організації та здійснення поїздки. Така методика подачі матеріалу є науково доведеною практикою і широко використовується в різних напрямках роботи з поведінкою. Книжка може допомогти всім батькам у підготовці дітей до першої подорожі. Її можна завантажити на сайті національної книжкової платформи Yakaboo за 1 грн або безкоштовно в мобільному застосунку.  

З детальними правилами програми Join UP! можна ознайомитися за посиланням.


Джерело матеріала
loader