Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі
Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі

Так само як насолоджуватися вишуканим кутюрним вбранням, ми обожнюємо спостерігати за образами зірок, які вони обирають для показів Тижня моди. Кожна з них намагається зупинитися на тому одязі, що не лише привертатиме погляди публіки, а й певним чином віддаватиме шану тому чи іншому модному дому. 

Тож пропонуємо вам детальніше розглянути найцікавіші виходи знаменитостей на цьогорічному Тижні високої моди в Парижі сезону осінь-зима 2024/25.

Кайлі Дженнер на показі Schiaparelli

На перший показ, що відкрив Тиждень високої моди, Кайлі Дженнер завітала в напівпрозорій корсетній сукні ніжно-рожевого відтінку. Їй бренд дав назву La Vie en rose, що повторює слова пісні Едіт Піаф. Уся сукня була розшита дрібним камінням у тон тканини. Доповнила образ зірка атласною накидкою та сітчастою вуаллю, яка повністю закривала обличчя.

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 1

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 2

Doja Cat на показі Schiaparelli

Ще однією знаменитістю, від якої неможливо було відвести погляд на шоу Schiaparelli, стала американська співачка Doja Cat. Знаменитість обрала молочну атласну мініспідницю й корсет того ж відтінку. Головним елементом образу став об’ємний жакет, вкритий оксамитовими пелюстками троянд, розписаними вручну й доповненими кристалами. З аксесуарів співачка вподобала чорний капелюх, який нагадував завите пасмо волосся, що впало на обличчя, а також сумку у вигляді губ.

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 3

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 4

Дженніфер Лопес на показі Dior

Хоч Мережею продовжують ширитися чутки про негаразди в стосунках Джей Ло та Бена Аффлека, а також про можливе розлучення пари, співачка все ж знайшла час, щоб відвідати Тиждень моди в Парижі. На показі Dior Дженніфер постала в асиметричній коричневій сукні з поясом та кейпом. Поєднала її зірка з високими чорними рукавичками, сумкою Lady Dior та золотими босоніжками на підборах.

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 5

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 6

Кіра Найтлі на показі Chanel

Попри те, що Кіра Найтлі останнім часом рідко з’являється на публіці, акторка не могла не завітати на презентацію Chanel в легендарній Опері Гарньє. Для такої події вона вдягнула вишукану сукню А-силуету з прозорим верхом, доповненим рюшами, бантом і невагомими рукавами-буфами, та спідницею довжини міді. Щодо взуття та аксесуарів, то тут зірка зробила вибір на користь чорно-білих туфель на підборах і білої мінісумки.

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 7

Наомі Кемпбелл на показі Chanel

Інша прихильниця Chanel Наомі Кемпбелл натомість створила свій образ із сяйливого срібного костюма, що складався з прямої спідниці до коліна та вкороченого жакета. Вона доповнила вбрання прикрасами, сонцезахисними окулярами й туфлями на підборах. Однак на виході з готелю зірку помітили в іншому взутті: перед показом Наомі гуляла в масивних фіолетових кросівках Nike Air Jordan.

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 8

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 9

Кейт Бланшетт на показі Armani Privé

Який би образ не вдягнула Кейт Бланшетт, вона завжди матиме вишуканий та елегантний вигляд. Цього разу акторка відвідала шоу Armani Privé в чорному комбінезоні, який поєднував ліф із V-подібним вирізом та прямі брюки з об’ємною деталлю, що немовби імітувала вишиту спідницю. Зверху зірка вдягнула блейзер того ж відтінку. 

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 10

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 11

Кеті Перрі на показі Balenciaga

Серед образів знаменитостей знайшлися й надзвичайно відверті та спокусливі варіанти. Так, на шоу Демни Гвасалії прибула Кеті Перрі в одній лише об`ємній шубі. З-під неї визирали розірвані колготки, вдягнені зверху туфель. Довершила свій вихід співачка затемненими сонцезахисними окулярами. 

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 12

Найгарніші образи зірок на Тижні високої моди в Парижі - Фото 13


Джерело матеріала
loader