Спортзал з атмосферою нічного клубу: Smartass відкриває нову локацію у центрі Києва
Спортзал з атмосферою нічного клубу: Smartass відкриває нову локацію у центрі Києва

Спортзал з атмосферою нічного клубу: Smartass відкриває нову локацію у центрі Києва

У липні на вул. Короленківській, 4 в центрі Києві розпочне роботу спортивний клуб Smartass у переосмисленому форматі – Gym&Soul. Це буде вже десята локація бренду по всьому світу та п’ята у столиці. Крім залів для тренувань, у спортклубі також знаходитиметься кафе-сендвічерія Juice&Bread.

Нова локація Smartass площею 1370 кв. м передбачає дві спортивні зони з унікальними класами як для чоловіків, так і для жінок. Зона Gym – це відкритий зал з тренажерами для групових занять у форматі «качалки». Soul – зона з трьома студіями: пілатес, флай-йога та тренування з власною вагою. Також у цій частині будуть два масажні кабінети.

Окрім того, на території спортивного клубу працюватиме кафе збалансованого харчування на 40 місць. Меню пропонуватиме сендвічі, солоні та солодкі боули, десерти, а також великий асортимент смузі, протеїнових коктейлів і фрешів. Кафе розділятиме дві спортивні зони, що підкреслить їхню контрастність.

«Ми постійно вивчаємо запити наших відвідувачів та відкриті до нових форматів, щоб створити таку атмосферу і таке середовище, які вони потребують. Адже можливість підтримувати моральне та фізичне здоров’я наших клієнтів — найвища цінність та мотивація продовжувати розвиватися для команди», – ділиться Катерина Кузьменко, співзасновниця клубу.

Smartass – це спортивний клуб бутикового типу, що працює у Києві з 2019 року. Його концепція полягає в поєднанні спортзалу з атмосферою нічного клубу та використанні світлових сценаріїв і спеціально підібраних музичних треків. Минулого року Smartass уперше вийшов на європейський ринок і запрацював у столиці Болгарії, а також у Варшаві. Наразі планується відкриття локації на Балі. Стежити за новинами Smartass можна на сторінках в Instagram або Telegram.

У червні Smartass відкрив свою першу локацію на лівому березі Києва, де розпис стін в одній зі студій зробила українська ілюстраторка Анастасія Рудик, відома своїми постерами для ЗСУ та благодійними зборами.

На честь відкриття Gym&Soul спортклуб пропонує пакети тренувань Early Birds зі знижкою 20%, які можна придбати на сайті та у застосунку Smartass для App Store та Google Play. Через мобільний застосунок також можна записатися на тренування, залишити фідбек і чайові для тренерів, підписатися на друзів з власної мережі контактів та оплатити замовлення у кафе на території клубу.

  • #Київ
  • #спорт

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader