«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом салату з буратою, персиками та фісташками
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом салату з буратою, персиками та фісташками

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом салату з буратою, персиками та фісташками

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме італійський маестро Стефано Антоніоллі — бренд-шеф BankHotelLviv.

На кухні технічного партнера GAGGENAU він приготує літню та вишукану страву — салат з буратою, персиками та фісташками.

Інгредієнти для приготування:

Буратa 

Фісташкова паста 

Персики

Чорний перець (подрібнений) 

Сіль Maldon (пластівцями) 

Тростинний цукор 

Сицилійська оливкова олія Biancoro Lila 

Лимон 

Цедра лимона 

Базилік 

Повний рецепт — у відео, а все необхідне — на полицях Winetime.


Джерело матеріала
loader